Hae
Johanna Tolppola

Jouluni

Ihana, mutta lyhyt jouloma on nyt takana. Tänä vuonna olin selvästi ollut kilttinä, koska Joulupukki toi niin hyvät lahjat. 🙂 <3

Perjantaina mun joululoma alkoi jalkatreenillä, jonka jälkeen kotona odotti joulusiivous ja piparien teko. Herra X auttoi kummassakin.

img_5455

Jouluaattona heräsimme ajoissa ja vietimme X:n kanssa rauhallisen aamun katsellen piirrettyjä, syöden aamupalaa ja jakamalla toisillemme lahjat. Minä annoin X:llä hajuveden, dödön ja kengät. Extrapakettina annoin kaikkien bodarien ihmejauhetta eli heraproteiinia. 😀 Itse sain Michael Korsin laukun ja karvapallolaukkukoristeen. Täydellinen lahja! <3

img_5461

img_5462

Aamuhetken jälkeen herra X heitti mut äitini luokse ja olinkin siellä koko päivän. Katsoimme sielläkin piirrettyjä, kuuntelimme joululauluja, pelasimme korttia ja söimme hyvin. Joululahjaksi sain todella tarpeellisia asioita, joista olen pitkään puhunut, mutta en ole vain raaskinut ostaa. Sain mm. uudet aterimet, Eero Aarnion valaisimen, pussilakanat, pyyhkeitä, jne. Kummaltakin vanhemmalta sain vielä päälle hieman lahjarahaa, jotta voin itse ostaa mitä tarvitsen. Sillä rahalla ostin mm. tänään kotiini divaanin. Olen ihan superkiitollinen kaikista lahjoista, vaikka ne ei missään nimessä ole se joulun ydin. Ihaninta on vaan olla ilman mitään kiirettä perheen kanssa. Harmi vain oli ettei rakas tätini perheineen ja kummityttö ollut samassa paikassa viettämässä joulua.

fullsizerender

Jouluaaton iltana herra X tuli käymään esittäytymässä äitin luona ja siinäkin muutama tunti vierähti nopeasti ohi. Illalla kävimme pikaisesti myös herra X:n perheen luona hakemassa hänen joululahjat. Itselleni tuli yllätyksenä, että mullekin oli siellä paketteja. Sain mm. mustavalkoisen kauniin pannunalusen, joka heti pääsi oman keittiön paalupaikalle  sekä kynttilät, joiden paikka löytyi kotini ikkunalaudalta. Yhteiseksi lahjaksi saatiin mm. Potkua proteiinista -reseptikirja. Tämän krijan suhteen työnjako on varmaan aika selkeä; minä kokkaan ja herra X maistelee. 😀 Kiitos hyvistä lahjoista. 🙂

img_5480

Joulupäivänä menin viettämään aikaa iskän ja hänen naisystävänsä kanssa Porvooseen. Velikin piipahti kylässä. Syötiin hyvin ja vaan oltiin. Eli joulupäiväkin meni ihanasti perheen kanssa.

Tälläinen joulu minulla. Toivottavasti teilläkin oli huippujoulu!

xoxo Johanna

 

 

 

2 kommenttia

  1. nelli kirjoitti:

    Hei, Pakko kysyä, mikä tuo ihana huulipuna mahtaa olla, jota sinulla on kuvissa. kaunis punainen sävy! Sopii sinulle täydellisesti.

    • johannavaris kirjoitti:

      Moikka! Tämä punainen huulipuna on YSL/Rouge pur couture the mats. Sävyn numero on jo kulunut pois mutta kaksi ekaa numeroa on 20. Olisikohan ollu joku 204, 206 tai 209. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *