Hae
Johanna Tolppola

Viikko Pähkinänkuoressa

Viikko on taas mennyt nopeasti ohi. Ihan hullua ajatella, että viikon päästä on taas joulu. Tuntuu, että itseasiassa koko vuosi on vain vilahtanut silmissä.

Pitkästä aikaa ajattelin kertoa näin pähkinänkuoressa, että minkälainen mun viikko oli. 

Maanantaina palasin siis Vuokatin reissusta. Ennen kotiin paluuta kävin treenaamassa yläkropan Katinkullan salilla. Jos et vielä ole lukenut mun lomakuulumisia, niin pääset niihin tästä. 

Tiistaina kävin joululounaalla työporukalla ja muuten olin vain kotosalla ja siivoilin.

Keskiviikkona menin töiden jälkeen salille ja treenasin jalat. Mulla on kuuden ohjelman salitreeni jota teen kiertävänä. Treenikertoja pyrin tekemään aina 4 viikossa.

Torstaina olin duunin pikkujouluissa. Olin kotona nukkumassa onneksi kumminkin jo 12 maissa. 🙂

Perjantaina pääsin töihin jo klo 8. Töiden jälkeen menin kotiin ja taas siivosin. 😀 Tyhjensin myös koko vaatekaapin ja heitin turhia vaatteita pois. Pesin myös sohvan päälliset. Eli todella hurja perjantai.

Lauantaina menin aamulla salille ja sitten aamupalalle kapungille. Tämän jälkeen kävin iskän luona syömässä. Mukava oli viettää aikaa perheen kanssa! Lauantaina illalla mun rakas ”kauhu kaksikko” tuli vielä kylään ja vaihdettiin pitkästä aikaa kuulumisia viinin kera. <3

fullsizerender

Tän sunnuntaipäivän omistan joululahjojen paketoimiselle ja vaan rentoutumiselle herra X:n kanssa.

Tällä viikolla mun kynnet myös laitettiin joulukuntoon Detailed Beauty Salongissa. Nyt on kyllä varmasti katseenkääntäjät!

Heillä on menossa kampanja jolla saa Manikyyrin + geelilakkauksen + 1 koriste yht. 40 e / sekä Pedikyyrin geelilakkauksella + 1 koriste yht. 50 e. Käykäähän varaamassa oma aika täältä tai soittakaa suoraan: 045 6174122 *

img_5396

*Kynnet saatu Detailed Beauty Salongista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *