Hae
Johanna Tolppola

Miniloma Vuokatissa

Pääsin viikonloppuna viettämään minilomaa Herra X:n kanssa. Lähdettiin nimittäin Vuokattiin, tarkemmin sanottuna Katinkultaan.

Tämä oli multa tälläinen ennakkojoululahja herra X:lle. Lennettiin Kajaaniin lauantaina ja lentokentällä odotti ennakkoon vuokraamani auto meitä. Autolla ajettiin sitten Kajaanista Vuokattiin.

img_5343

Olin vuokrannut pienen neljän hengen mökin meille. Mökissä oli kaksi kerrosta, kunnon keittiö, pari makkaria, olohuone sekä kylppäri saunalla varustettuna. Meillä oli myös koko loman aikana maksuton sisäänpääsy salille sekä Katinkullan kylpylään.

img_5357

Kävimme muutaman kerran kylpylässä ja joka päivä salilla treenaamassa. Sunnuntaina kävimme myös Vuokatin rinteillä kahvilla. Mökkiin olimme ostaneet kaikki ruokatarvikkeet, joten pääasiassa kokkasimme mökillä meidän ruuat. Pari  kertaa kävimme ravintolassa illallisella. 🙂

img_5322

Olisi ihana sanoa, että illat meni takkatulen ääressä. Totuus kumminkin on, että kumpikaan meistä ei ole aikaisemmin sytyttänyt takkaa ja molempien pelko oli äkillinen häkäkuolema. Joten illat meni elokuvia katsellessa ilman sitä takkatulta. 😀

img_5338

Loma oli lyhyt, mutta silti aivan ihana. Oli mukava päästä edes hetkeksi muihin maisemiin yhdessä.

Ennen lomaa oli tietenkin pakko päästä laittamaan hiukset ja ripset kuntoon! Hiusprojekti takaisin blondiksi on siis hyvällä mallilla! Kävin Detailed Beauty Salongissa taas operaatiossa ja tulos on todella hyvä! <3 Kaikki on tullut sanomaan, että kokonaan blondit hiukset sopii mulle paremmin.

Perjantaina kävin myös Sulossa hoidattamassa mun ripset. Mulla kerkesi olla aivan liian pitkä huoltoväli. Huolto olisi ollut oikeasti viikkoa aikaisemmin, mutta olin kipeänä ja en päässyt paikalle. Nyt sitten oli mun omien menojen takia vain rajallisesti aikaa, mutta saatiin silti 1,5 tunnissa mulle taas täydelliset ripset. <3

img_5283

img_5359

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *