Hae
Johanna Tolppola

Haluan Auttaa, Auta Sinäkin

Tänäkin vuonna haluan muistuttaa hyvin tärkeästä asiasta. Täällä Suomessakin on paljon perheitä joilla ei ole mahdollista ostaa lapsilleen joululahjoja. Näissä perheissä arkisetkin hankinnat ovat tiukassa ja niihinkin tarvitaan apua.

Kuten viime vuonna, niin myös tänä vuonna olen mukana Hope yhdessä ja yhteisesti ry:n joululahjakeräyksessä. Tämän keräyksen tavoitteena on kerätä joululahja suomalaisten vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille. Lahjatoiveita on yli tuhat, joten Hope tarvitsee teidän kaikkien apua, jottei yksikään lapsi tai nuori jäisi ilman lahjaa.

Vaikka Hope välittää pääasiassa käytettyjä vaatteita ja tavaroita, niin joululahjan tulisi olla uusi. Näin lapset/nuoret saisivat edes kerran vuodessa jotain joka on ostettu juuri heille.

Tässä esimerkkejä heidän toiveista:

  • Poika 13v. Piirrustusvälineitä
  • Tyttö 16v. Beaty Blender meikkisieni
  • Tyttö 2v. Leikkivä koira
  • Poika 16v. Pitkiä kalsareita koko XL
  • Poika 10v. Peitto ja tyyny
  • Tyttö 5v. Saippuakuplia
  • Tyttö 2v. Vaahtosammakko kylpylelu
  • Poika 7v. Pokemon kortteja

1 000 ensimmäistä lahjatoivetta täällä.

Kauppakeskus Itikseen avautui la 3.12. Hopen joululahjojen lahjoituspiste, joka miehitetään täysin vapaaehtoisvoimin. Lahjoituspiste on auki 17.12. saakka ja se sijaitsee infopisteen vieressä 1. kerroksessa.

Kaikki nämä konkreettiset toiveet ovat Hopen lahjoituspisteellä ja sieltä voi käydä hakemassa toiveen ja sitten ostamassa lahjan. Lahja palautetaan lahjoituspisteelle toivekortin kanssa, jotta lahja menee oikealle henkilölle.

Hope Ry on vuonna 2009 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tavoitteena on antaa kaikille lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö ja se toimii 15 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. http://www.hopeyhdistys.fi

Itse olen Itiksessä Hopen joululahjojen lahjoituspisteellä töissä torstaina 15.12. klo 10-13. Jos pääsette mua moikkaamaan silloin ja tekemään lahjoituksen, niin se olisi aivan ihanaa! Jos ette tuolloin pääse, niin toivottavasti pääsette muulloin paikan päälle!

Haastan myös muita bloggaajia kirjoittamaan aiheesta ja tulemaan tekemään lahjoituksen, jotta saadaan kaikki lahjatoiveet täytettyä!

Näyttökuva 2015-12-3 kello 18.34.36

Tässä kuva viime vuoden keräyksestä. Punttimimmin Natalia kävi mua moikkaamassa ja tekemässä oman lahjoituksen. <3

hope_fb_mainos_2017

Hopen joululahjojen lahjoituspiste on Itiksessä infon vieressä 3.-17.12.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *