Hae
Johanna Tolppola

Ultimate Relax

Tiedättekö sen tunteen kun on vaan niin kiire, että kun pääsee vihdoin hengähtämään niin silti mieli jatkaa hyrräämistä. Mulle käy todella usein juuri näin. Koen, että mun on aika hankala rauhottua kiireisen päivän jälkeen.

Tää sama pätee kun pääsen esim. hierojalle. Vaikka kuinka haluaisin vain nauttia ja olla läsnä, niin asiat vaan pyörii mielessä, jonka takia hieronnasta on vaikea saada kaikkea irti.

Nyt  pääsin Suloon testaamaan heidän uutta stressihoitoa. *hoito saatu ilmaiseksi testattavaksi. En tiennyt yhtään mitä odottaa. Päivä oli taas ollut kiireinen ja mulla oli kunnon meno päällä.

Hoito alkoi rauhoittumalla ja jättämällä kaikki muut asiat hoitohuoneen ulkopuolelle.

Menin makaamaan hoitotuoliin ja sain valita millä aromaattisella öljyllä haluan, että hieronta tehdään. Valitsin öljyn, joka mun mielestä tuoksui parhaimmalta. Vaihtoehtona olisi ollut myös tuoksuton öljy.

Valinnan jälkeen minulle laitettiin kuulokkeet korviin josta tuli lyhyt läsnäoloharjoitus, joka muuttui aika nopeasti rauhalliseksi musiikiksi.

Koko ajan minua hierottiin kuumakivillä. Tämä ei ollut mitään urheiluhierontaa vaan siis renotouttavaa hierontaa.  Tämä teki juuri tuohon hetkeen hyvää, koska olin treenannut jalat aamulla ja ne kaipasikin palauttavaa hierontaa.

Noin tunnin mittaisessa hoidossa minulta hierottiin kuumakivillä ja klassisella hieronnalla koko vartalo ja tämän lisäksi vielä pää.

Rentoutushoidossa pysähdyttiin tähän hetkeen eri aistien avulla.

Alussa olleen rahoittumisen ja läsnäoloharjoituksen takia en miettinyt mitään ylimääräistä koko tunnin aikana. Olin täysin läsnä, rauhallinen ja hoidon jälkeen todella rentoutunut.

Tämä oli todella toimiva kokonaisuus ja juuri tälläistä ainakin itse tarvitsisin aina välillä katkaisemaan kiireen ja stressin. Voisin kuvitella, että tämä sopii  hyvin myös aloittamaan loman, koska saisi heti loman alussa nollattua työasiat tällä. Kiireisille ja stressaaville henkilöille tämä sopisi vaikka muutaman kerran kuussa tai edes kerran kuussa. Tässä on myös hyvä joululahjavinkki!

Käykäähän tutustumassa Sulon Ultimate relax- hierontaan tästä.

img_4574

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *