Hae
Johanna Tolppola

Polttariviikonloppu

Lauantaina mun aamu alkoi klo 7 kun herätyskello herätti vapaapäivään. Normaalisti en viikonloppuisin käytä herätyskelloa, vaan nukun niin pitkään kun nukuttaa. Tällä kertaa oli spessupäivä edessä. Tiedossa oli mun ystävän polttarit.

Klo 8.20 olin jo ystävän luona järjestelemässä yllätystä. Polttariporukka kokoontui klo 9 ja polttarisankari saapui vähän myöhemmin.

Meillä oli matkateema ja olimme teetättäneet ”oikeita” lentolippuja jossa oli aina uusi kohde.

14

Polttarisankari sai siis aamulla ensimmäisen lentolipun kotonaan jossa luki Pariisi ja ohjeet miten valmistautua. Taksi odotti häntä klo 9 ulkona ja toi hänet pariisiin brunssille.

49

47

Pariisista oli lento Kilimanjaroon ja hänet laitettiin laskeutumaan Kaapelitehtaan katolta alas narulla. Valitettavasti tämä hurjapää ei ollut edes jännittynyt. Mua tais jännittää enemmän. 😀

31

Kilimanjarosta lennettiin San Franciscoon ja yritettiin paeta prisonilandista. Kiitos tämän olen kauttaaltaan mustelmien peitossa. En ole vähään aikaan ollut noin sekavassa paikassa.

16

Seuraava lento olikin St Antoniin, jossa kohokohtana oli tietenkin afterskit Anna K:ssa.

7

Kauhukaksikkohan se siinä.

13

Täältä päästiin hieman lämpimämpään ja lennettiin Meksikoon, jossa maisteltiin meksikolaisen fuusio-keittiön antimia.

24

Toiseksi viimeisin matka vei itse Beverly Hillsiin jossa päästiin huilaamaan hotellille. Hotellihuoneessa järjestimme morsiussaunan ja lilluimme porealtaassa.

Viimeinen lento vei Ticoticolandiaan eli minnekkäs muuallekkaan kuin Kalleen. Meidän onneksi vippijonossa ei vielä kahdentoista aikaan ollut ketään joten pääsimme suoraan sisään.

fullsizerender-4

Oli todella tunteikas, hauska ja onnistunut päivä.

Olin kotona siinä vähän jälkeen yksi yöllä ja herra X oli vielä valveilla. Palvelu kyllä pelasi, koska mua odotti kotona tuplajuustohampurilainen. 😀 Sunnuntaina nukuttiin yli kymmeneen ja ei ollut edes huono olo. Olin väsynyt, mutta olo oli hyvä. Baarissa olin juonut vain yhden juoman ja monta lasia vettä eli se varmasti pelasti tilanteen.

Sunnuntaina koko päivä meni Netflixin barissa ja herra x:n kainalossa. Ruokaakin tilattiin Woltista, joten oli ihan täydellinen sunnuntai. Onneksi kaikki treenit olin tehnyt ma-pe akselilla (4 salia, 2 spinningiä), joten sunnuntain tosiaan pystyi ottamaan ihan rennosti.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *