Hae
Johanna Tolppola

Asiat Jotka Tekevät Iloiseksi Arjessa

Oon hyvin rutiininomainen ihminen ja pidän siitä, että arjessa on tietty rytmi. Päivät saattavat hyvinkin muistuttaa toisiaan, mutta se ei haittaa, koska mulla on pieniä ilon ja onnen hetkiä arjen keskellä. Näillä pienillä asioilla saattaa olla suurikin merkitys mun yleiseen tunnetilaan.

Hyvänä esimerkkinä oli esim. lauantaina kun rupesin tekemään itselleni aamiaista. Yleensä mun aamupalaan kuuluu puuro, maitorahka ja kahvi tai sitten supersmoothie. Launtaina laitoin kahvin tippumaan ja olin kaivamassa puurolautasta kun muistin, että olin ostanut yhden moniviljasämpylän edellisenä iltana. Havahduin kun sanoin ääneen jess. 😀 Olin niin onnellinen, että sain aamupalaksi jotain muuta kuin puuroa, vaikkakin puuro on mun yksi lemppariaamupaloista. Vaihtelu vaan virkistää. 🙂

Tässä lyhyt lista mitkä muut asiat saa mut iloiseksi arjen keskellä:

  • Valmiiksi keitetty kahvi aamulla
  • Herääminen lauantaina puhtaaseen kotiin (perjantaina aina siivouspäivä)
  • Lauantai-illan illallinen ravintolassa
  • Arkena jokapäiväiset kahvihetket eri kahviloissa (haen joka arkipäivä lounaan jälkeen kahvin jostain kahvilasta)
  • Se fiilis spinningin jälkeen aamulla
  • Salitreenit
  • Kukat (ostan itselleni aina kukkia. Haluan, että olohuoneessa tv-tasolla on aina kukkia)
  • Päivästä riippumattomat elokuva/sarjahetket lämpimässä, omalla sohvalla, tunnelmavalaistuksessa
  • Se tunne kun tulet ulkoa kylmästä kotiin ja olet valmiiksi laittanut oloasun rättipatterille ja saat sen siitä suoraan lämpimänä päälle. <3

Eli arjessa ne pienet asiat ratkaisevat ainakin mun kohdalla. Kaikilla on varmasti niitä omia arjen ilon ja onnen hetkiä. Kuulisin mielelläni niitä teidän hetkiä? Jos vaikka saisin lisättyä niitä myös omaan arkeeni. 🙂

img_5025

Nenäpäivän kunniaksi nenäkuva. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *