Hae
Johanna Tolppola

Blogigaala & Kuulumisia

No nyt kun näitä isompia uutisia on päivitelty parissa viime postauksessa niin ajattelin, että nyt on hyvä vaihtaa taas ihan arkikuulumisia.

img_4986

Ripset taas kunnossa! Kiitos Sulon!! <3

Flunssasta vihdoin ja viimein toivuttu. Tämäkin oli taas tälläinen ”mukava” noidan kehä: Flunssa -> liikuntakielto -> lepäämisestä meni selkä kipeäksi -> selän toipuminen -> fysioterapia ja nyt vihdoin taas perus olo. Huh. Selkä ei siis kestä ollenkaan liikkumattomuutta. Tästä kumminkin viisampana taas eteenpäin. Jatkossa flunssasakin vaan fysioterapiaa ettei tule yhtäkään viikkoa jolloin liikuntamäärä olisi pyöreä nolla.

Viime viikon treenikerrat jäi huikeaan kolmeen, joissa jokaisessa tein pääasiassa fysioterapiaa yhdistettynä muutaman lihasryhmän kevyeen treeniin. Tällä viikolla laitan vaihdetta taas pykälän kovemmalle ja lisään spinningit takaisin viikko-ohjelmaan. Salitreenejä en vielä uskalla viedä normaalille tasolle, mutta toki kovennan niitä muutaman asteen viime viikosta.

img_5015

Snapchat kuvakaappaus treeneistä Fitness24Sevenissä. Jatkossa tulossa lisää kokonaisia treenejä snäppiin. SC: johanonfitness

Viikonloppu meni muuten ihanasti! Näin paljon kavereita ja vietin aikaa herra X:n kanssa. Kävimme myös kurkkaamassa kilpailevan blogiportaalin gaalaa Konepaja Brunossa. Vitsailinkin snapchatissä (johanonfitness), että kun en oman portaalin gaalaan päässyt lomamatkani takia, niin menempä sit kilpailevan tahon tilaisuuteen. 😀

img_5071

Pääsin yksi päivä laitattamaan taas kynnet kuntoon Detailed Beauty Salongissa. Vein näytille Pradan Candy hajuvesipaketin ja sanoin, että haluan tälläiset kynnet. No sellaisethan mä sain! Taas kerran aivan täydelliset! Käykäähän varaamassa aika pikkujoulukynsiin!

img_5041

Kynnet: Detailed Beauty Salon <3 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *