Hae
Johanna Tolppola

Kaapista Ulos

Tämä on sellainen asia, jota olen pitänyt aika pitkään pimennossa, koska en vain ole kokenut löytäväni oikeaa aikaa tämän esiin tuomiselle. Kun aika kului niin ymmärsin, ettei tätä mun mielestä ”oikeaa aikaa” ole olemassa.

Olen blogissa ollut  aina todella rehellinen (välillä ehkä jopa liian) kaikesta elämääni kuuluvasta. Jos jättäisin tämän kertomatta kokisin, että en olisi enää rehellinen.

Olenkin jo joissain kirjoituksissa maininnut ohimennen herra X:stä. Snapchat seuraajani ovat saattaneet jo vilaukselta jotain nähdäkin. (–> SC: johanonfitness)

Eli kyllä elämääni on nyt tullut uusi mies. Kohtasimme aivan sattumalta ilman mitään Tindereitä tai muitakaan sosiaalisen median kanavia. Yhdet treffit johtivat toisiin ja toiset kolmansiin jne. Samanlainen elämäntapa yhdisti muidenkin yhdistävien asioiden rinnalla. Merkittävin oli kumminkin se minkä tunteen hän sai mulle aikaan pelkällä katseella.

Olen ehkä maailman hankalin ja oudoin ihminen ikinä, joten tiedän ettei toisella osapuolella ole ollut helppoa. Joten sanoin rehellisesti heti alussa, että kaikki ne asiat ja eleet mihin olet tottunut, että naiset tykkää, niin mun kanssa kannattaa toimia juuri päinvastoin. 😀 No tästä lopulta kuukausien tapailun jälkeen löytyi molempia osapuolia miellyttävä ns. kultainen keskitie. 😀 Konkreettisena esimerkkinä voin sanoa, että en ole ikinä tykännyt että muhun tuhlataan rahaa.  Sen mitä haluan niin ostan itse. Siksi käyn töissä. Joten tein heti alkumetreillä selväksi, että maksan omat juttuni. Tämän takia kukkien tuomiset jne saivat aikaan aluksi enemmänkin ahdistusta kuin mitään muuta. No tällä hetkellä voin niitä kukkia ottaa vastaan, mutta harvemmin. 😀 Mutta puolustukseksi täytyy sanoa, että tässä parisuhteessa en ole ainoa outo, että kyllä tämä outous on ihan molemminpuolista. 😀 Joten ei arkikaan käy tylsäksi. Kummallakaan.

On tämä elämä kyllä hullua. En rehellisesti ajatellut, että seurustelisin tämän vuoden puolella yhtään kenenkään kanssa, mutta tässä sitä nyt ollaan. Päivä kerrallaan mennään ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Enää en tahdo suunnitella, vaan tällä kertaa haluan vain elää hetkessä ja nauttia matkasta.

Näin se elämä saattaa muuttua lyhyessäkin ajassa. Kiitos herra X:lle, joka on saanut mut uskomaan uusiin alkuihin.

xoxo Johanna

nayttokuva-2016-10-24-kello-19-34-04

fullsizerender

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *