Hae
Johanna Tolppola

I Think It´s Time To Be Happy Again

Istun. Hengitän syvään. Hartiat rentoutuu ja olkapäät laskeutuu alas. Syke tasaantuu. Hymyilen. Olen onnellinen.

Tätä tunnetta en ole tuntenut vähään aikaan. Kun muistelen viimeistä vuotta, niin aika paljon siitä olen mennyt ihan sumussa ja olo on ollut rauhaton ja tyhjä.

Nyt mulla on vihdoin hyvä olla. Mulla on ihania ystäviä, ihana koti paikalla josta joskus vain uneksin, mahtava työ ja muutenkin uusia tuulia elämässä. Kaikki on siis hyvin.

Jännä miten pienistä asioista se onni lopulta on kiinni. Tällä hetkellä olen esimerkiksi ihan täpinöissä pelkästään siitä, että pääsen ystävän kanssa lauantaina aamupalalle luomukahvilaan ja päivällä treenaamaan. Ei onni paljoa vaadi silloin kun elämän saa muuten tasapainoon.

Tasapaino onkin mun mielestä avainsana onnellisuudessa. Heti kun arkirytmi on kunnossa töiden, treenien sekä sosiaalisen elämän kanssa niin fiiliskin on hyvä. Vähän niin kuin treenaamisen pyhäkolminaisuus on treeni, ravinto ja lepo. Toki jos elämässä on asioita jotka painavat mieltä, niin se on aika sama miten tasapainossa nämä asiat ovat keskenään. Mutta kun asiat järjestyvät ja nämä asiat saa tasapainoon, niin arki rupeaakin tunntumaan hyvältä.

Jos elämä on epätasapainossa, niin mulla se tuntuu siltä ettei saa otetta oikein mistään. Joskus on myös ollut liikaa kaikkea ja silloin muita elämän osa-alueita tuli laiminlyötyä.

Nyt yritän koko ajan pysyä tasapainossa ja tuntuu hyvältä, että ainakin nyt elämä tuntuu tältä. <3

img_4836

img_4931

fullsizerender

 

Yksi kommentti

  1. E kirjoitti:

    Hei Johanna 🙂
    Tulipa hyvä mieli tästä tekstistä. Ihan totta tuo mitä kirjoitit; kun elämä on epätasapainossa niin ei osaa nauttia arjestakaan.
    Toivon että itsellänikin löytyy vähitellen tuo tasapaino elämään…varovasti ja hitaasti, mutta varmasti pitkän raskaan jakson jälkeen.
    Kaikkea hyvää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *