Hae
Johanna Tolppola

Synttäripäivä

Maanataina täytin 29 vuotta. Kyllä! Kolmekymekymppiset lähestyy hurjaa vauhtia. Muistan aina kun teininä ajattelin, että kolmekymppiset ovat niin vanhoja. Mietin teininä, että itselläni on lapsi jo 25 vuotiaana. Noh tämähän nyt ei ihan ole mennyt niin kuin teininä olin ajatellut. 😀 No tästä ajatusmaailmasta voisin tehdä kokonaan oman postauksen, joten ei mennä tähän sen syvemmin.

Maanataina aamu alkoi normaalisti. Mitä nyt heti alkuun muutama puhelu aamupalaa syödessä, joissa mulle laulettiin. 😀

Aamupalan jälkeen treffasin Monnan ja lähdettiin yhdessä Tikiksen Tikis-Kirjan julkkareihin. Siellä olikin paljon tuttuja. Oli hyvin järjestetty tilaisuus ja seura oli mitä mainioin! Kiitos vaan kutsusta Tikiksen kirjailijoille.

tikis

Kuva: Petri Mast

Kotiin viemisiksi sain Tikis-kirjan. Otin tän vähän niin kuin mun ”synttärilahjana”, koska se oli ainoa ”lahja” jonka sain. 😀 (Tästä muuten tietää, myös että on tullut vanhaksi. Ei hyvin lahjoja enää satele. :D)  En ollut aikaisemmin tutustunut kirjan sisältöön, mutta nopeesti selattuani sieltä tuli muutama haaste, jonka aion ehdottomasti ottaa vastaan. Ensimmäinen on leuanveto-haaste, koska olen aina halunnut olla niin vahva, että saan tehtyä leukoja. Muutaman saan, mutta en niitäkään kauhean puhtaasti.

tikiskirja

Kuva: Petri Mast

fullsizerender

Monna ja mä innoissaan. 😀

Julkkareiden jälkeen oli perus työpäivä, josta lähdin salille tekemään kevyen käsijumpan. Jumppasin hauikset ja ojentajat.

Synttäripäivään mahtui siis rauhallinen aamu, kirjan julkkarit ja hyvä salitreeni eli päivä oli oikein onnistunut.

Kiitos vielä kaikille onnittelijoille. Niitä tuli paljon! Olin todella otettu niistä jokaisesta! <3

xoxo Johanna

 

2 kommenttia

  1. Sanna Laitinen kirjoitti:

    Olipa kivaa nähdä taas, supersiistiä että pääsit paikalle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *