Hae
Johanna Tolppola

Jazzia Kalliolla

Viikonloppu meni täydellisesti.

Perjantaina kävin tekemässä nopean treenin töiden jälkeen ja sen jälkeen kävin kotona pikasuihkussa. Suihkun jälkeen lähdin kantoavuksi ystävälleni, jolla oli mukava lista synttärikamppeita hankittavana. Yllättävän kivuttomasti meni ostosreissu. Siinä sitten kassien ja heliumpallojen kanssa sporalla kotiin. Jostain kumman syystä ihmiset karttoivat meitä. 😀

Lauantaina nukuin pitkään ja söin rauhassa aamupalan. Rakastan rauhallisia aamuja. Aamupäivällä menin kaupungille. Mun piti löytää mekko juhliin ja usean putiikin ja sovituskoppireissun jälkeen sellainen onneksi löytyi.  Illalla oli ystävän tuparit ja kolmekymppiset. Siellä sitten menikin se ilta. Oli kyllä kivaa!

Sunnuntaina pääsin herra X:n kanssa Fazerin brunssille mun ennakkosynttärin kunniaksi. Brunssin jälkeen mentiin hietsun kalliolle kuuntelemaan jazzia minikajareista ja juomaan lasilliset skumppaa. Oli ihana ilma! Meri oli ihan tyyni. Aivan täydellinen hetki. Sunnuntaina illalla käytiin vielä syömässä meksikolaisessa.

Oli aivan mahtava viikonloppu. Näitä lisää. 🙂

img_4642

img_4639

img_4649

Chromekynnet: Detailed Beauty Salon

 

 

2 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Hei Johanna! Blogisi on aivan ihana, aivan hurjan inspiroiva ja koskettava samaan aikaan. Saanko udella, kuinka pitkä olet? Välillä tekstissäsi mainitaan painosi, mutta sitä on hieman vaikea suhteuttaa kun ei tiedä kirjoittajan pituutta.

    Tsemppiä syksyyn ja huikeita treenejä! ?

    • johannavaris kirjoitti:

      Moikka! Kiitos paljon! Ihana kuulla. 🙂 <3 Olen 168 cm pitkä. 🙂 Mukavaa syksyä ja kivoja treenejä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *