Hae
Johanna Tolppola

Olin Se Ihminen

Oon pitkään puhunut, että haluan olla sellainen ihminen joka herää aamulla ja juo aamusmoothien ja aloittaa päivän aamujoogalla. Tämä kuulostaa simppeliltä ja sitähän se onkin, mutta en vain ole saanut tätä aikaiseksi.

Nyt viime lauantaina vihdoin ja viimein olin se ihminen. Heräsin aamulla ja join kaikessa rauhassa aamukahvin sekä smoothien. Smoothieeseen laitoin mansikoita, mustikoita, banaania, hieman maitorahkaa sekä inkivääriä.

Rauhallisen aamuhetken jälkeen lähdin salia kohti. Olin sopinut ystävän kanssa, että menemme joogaan yhdessä, joten hän odotti mua salin aulassa.

Mulla oli niska/hartiat ihan jumissa ennen tuntia ja mua sattu jopa päähän. Jooga kesti 60 min ja sen jälkeen pääkipu oli poissa ja tuntui, että koko kropassa veri kiertää ihan eri tavalla.

Joogan jälkeen käytiin rentoutumassa saunassa ja aamiaisella keskustassa.

Aivan täydellinen aamu! Jooga tulee nyt ehdottomasti osaksi mun viikko-ohjelmaa, koska olo oli niin hyvä sen jälkeen. Myös aamusmoothiet pääsee taas ruokavalioon mukaan. En muistanutkaan miten hyvää se on!

Muutenkin lauantaipäivä meni hyvin. Kävin kaupungilla pyörimässä ja illalla menin Hietaniemen Kauppahalliin Musaa ja Maisteluita –tapahtumaan. Siellä otin herra X:n (kyllä elämässäni on herra X. 🙂 ) kanssa shampanja tastingin. Tämän jälkeen ilta meni rauhallisissa tunnelmissa elokuvan parissa kotisohvalla.

Eli koko lauantai oli todella onnistunut. 🙂

img_4603

img_4609

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *