Hae
Johanna Tolppola

Vihdoin ja Viimein

Moni lukija varmaan muistaa, että olen aikaisemmin kirjoitellut lievästä ahdistuksesta liittyen mun kahden asunnon loukku -tilanteeseen.

Olen siis viime keväästä lähtien maksanut kahden asunnon kuluja joka ikinen kuukausi. Toki olin itse tehnyt sen valinnan, että näin teen, koska halusin muuttaa vanhasta asunnosta mahdollisimman nopeasti ja se tarkoitti sitä, että maksan kahta asuntoa niin pitkään kun oma asunto menee kaupaksi.

Nyt sitten vihdoin ja viimein oma asunto meni kaupaksi ja kuukausittaiset tuplakustannukset loppui. En voi sanoin kuvailla miten helpottunut olo mulla on. Ihan kuin iso kivi olisi lähtenyt sydämen päältä. Äiti auttoi asunnon myynnissä ja siitä todella iso kiitos hänelle! <3

Nyt musta tuntuu, että pystyn taas katsomaan eteenpäin. Keskittymään vaan ja ainoastaan tulevaan ja aloittaa taas kokonaan puhtaalta pöydältä ilman mitään taakkaa menneisyydestä.

Asuntokauppaa juhlin niinkin villisti kun leffaillalla keskiviikkona kaverin kanssa. 😀

IMG_4270

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *