Hae
Johanna Tolppola

Mitenkäs ne Juhlat Oikein Meni

Nyt sitten siitä tyttöjen illasta. Eli viime lauantaina mulla oli pienimuotoinen tyttöjen ilta.

Kutsuin ystäviä mun luokse ja ideana oli vaan istua iltaa ja lähteä sitten johonkin rentoon paikkaan ulos.

No kuten olen täällä aikaisemminkin päivitellyt kokkailujani, niin haasteena oli tietenkin tarjottavat. Jos olisi nimittäin jaossa maailman huonoin kokki –titteli niin pääsisin aika varmasti top 5 joukkoon. 😀

Onneksi ystäväni Emmi on taas kokkailutaitojen suhteen mun vastakohta, joten sain muutaman reseptin jakoon. Olin kyllä vähän kateellinen kun näin, että hänellä oli oma reseptivihko johon hän oli käsin kirjoitellut reseptejä. Ensinnäkin kenellä nykyisin on enää sellainen käsiala, että siitä saisi selvää. 😀 Ei mulla ainakaan. Toisekseen mä niin haluaisin olla se henkilö joka omistaa oman reseptivihkon. No toisaalta mä halusin olla myös se henkilö joka joogaa aamuisin ja sekään ei tapahtunut. Mun on vaan pakko hyväksyä, että nämä asiat eivät nyt kuulu mun elämään.

Perjantaina olin sitten jännien aikojen edessä, kun mun piti kokata nämä tarjottavat.

Isoin koitos oli edessä pinaatti-feta-piirrakan kanssa. Sain kyllä helpot ohjeet ja pohjakin oli valmistaikinasta. Hieman haastavaa oli kun en omista kaulinta. Tässä kohtaa muistelin haikeana kun muuton yhteydessä olin heittänyt kaulimen roskiin kun mietin, että en mä sitä ikinä tarvitse. Käytin sitten kaulimena mun sheikkeriä. 😀 Kun pohja oli epätasaisen soikion muotoinen laitoin sen piirakkavuokaan. Sen sentään olin säästänyt. Sitten sekoitin kulhoon piirakan ainekset ja oli sen näköistä settiä, että ajattelin ettei tää voi mennä näin. En kumminkaan lähtenyt soveltamaan vaan luotin annettuihin ohjeisiin. Yllätyin 45 minuutin päästä kun nappasin piirakan uunista, että se jopa näytti oikealta piirakalta. 😀

Itsehän en uskaltanut tätä maistella vaan tyttöjen illassa respetiguru Emmi maisteli ja kehui jopa makua. Eli tahdon ainakin uskoa, että olin onnistunut ja että hän ei valehdellut mulle. 😀

Lauantaina kuuden jälkeen tyttöjä rupesi pikku hiljaa ilmestymään paikalle ja oli kyllä todella hauskaa! Ihana oli nähdä kaikkia. Mun luolta jatkettiin matkaa sitten Helsingin yöhön.

Kiitos tytöille hyvästä seurasta!

IMG_4207

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *