Hae
Johanna Tolppola

Mitä Kisaaminen On Mulle Tuonut

Tämä blogikirjoitus sai inspiraationsa mun tyttöjen illasta joka oli viime lauantaina. Siitä illasta kirjoitan sitten erikseen. 🙂

Mun ystävistä 90 % ketkä pääsi paikalle oli entisiä ifbb-kisaajia, joista kaikista on tullut mulle ystäviä vuosien varrella. Joihinkin olen yhteydessä miltei päivittäin ja joihinkin vähän harvemmin, mutta kaikki he ovat ystäviäni.

En itseasissa ollut edes miettinyt mitä kautta ollaan oikeen tutustuttu, koska kenenkään meidän elämä ei liiku enää fitneksen ympärillä niin vahvasti tai ollenkaan. Meillä kaikilla on oma elämä johon tottakai liikunta ja terveelliset elämäntavat kuuluvat isosti mukaan, mutta koko maailma ei pyöri pelkästään niiden asioiden ympärillä.

Rupesin sunnuntaina sitten miettimään mitä kaikkea kilpaileminen tälläisessä äärilajissa on mun elämään tuonut.

Olen oppinut itsestäni hurjan paljon mm. sen, että pystyn mihin vain jos oikeasti haluan. Olen oppinut ravinnosta ja liikunnasta asioita jotka aikaisemmin ovat olleet mulle hepreaa. Arvostan myös kehoani enemmän kuin koskaan. Listaa voisi vain jatkaa ja jatkaa.

Laji on tuonut mun elämään todella paljon ihania asioita, joista joskus en uskaltanut edes haaveilla.

Kiitollisin olen kumminkin näistä ihmisistä keitä olen saanut elämääni. Nämä ystävät ovat auttaneet mua ahdingossa, piristäneet harmaata arkea ja olleet tukena. Heidän kanssa voin olla oma itseni sekä tehdä virheitä pelkäämättä tuomitsemista. He tuovat elämääni iloa ja naurua. Heidän kanssa on hyvä ja helppo olla. Siitähän tosi ystävyydessä on kyse. Toivon, että myös he kokevat samoin. 🙂 <3

Ja en tietenkään ole unohtanut teitä muita rakkaita ystäviä jo pidemmän ajan takaa! Teillä on spessu paikka mun sydämessä! <3

IMG_4209

Hiukset sai muuten lisäpituutta taas Detailed Beauty Salongissa. 🙂 <3

FullSizeRender

Yksi kommentti

  1. Inexplicable kirjoitti:

    Järkytyksen sekaisin tuntein aloin kirjoitusta lukea, sillä vaikka kuinka monta kertaa tavasin otsikon ennen kuin huomasin, että se ei ollutkaan ”Mitä kiusaaminen on mulle tuonut”. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *