Hae
Johanna Tolppola

Nyt Se On Ohi

No niin, nyt se sitten on ohi! Loma siis.

Täytyy myöntää, että tämä kesäloma poikkesi aika paljon aikaisemmista lomista. Johtuen varmasti siitä, että viimeiset 15 vuotta olen viettänyt jokaisen kesäloman saman henkilön kanssa. Yleensä kesälomasta on ollut laadittuna excelaikataulu ja ohjelmaa on riittänyt joka ikiselle päivälle. No ehkä vähän liiottelin tuon excelin kanssa, mutta melkein! 😀

Tämä kesäloma oli sitten hyvinkin erilainen. Ei ollut tarkkoja suunnitelmia, dieettejä tai mitään ylimääräistä stressiä vaan nyt voin todella sanoa lomailleeni.

IMG_4124

Pääsin ulkomaille, mökkeilemään ja sukuloimaan, mutta suurimman ajan lomasta vietin ihan kotosalla. Se teki hyvää. Näin paljon kavereita ja katselin telkkarista lempisarjoja sekä harrastin liikuntaa silloin kun itselle sopi. Olo on todellakin levännyt!

Viimeisellä lomaviikolla oli myös paljon kaunistautumista! Laitettiin kynnet ja hiukset kuntoon Detailed Beauty Salongissa. Halusin yksinkertaiset vihreät kynnet, koska vihreä on nyt syksyn ”The Värejä”. Hiuksiin laitettiin vähän raitoja ja värjättiin tyvi. Taitettiin myös latvaa hieman hopeaan. Hiusprojekti jatkuu vielä tällä viikolla, mutta laitan siitä sitten enemmän myöhemmin. 🙂  Oon niin super tyytyväinen niin kynsiin kun hiuksiinkin. Jos on tarvetta päivittää lookkia syksyyn, niin käykäähän varaamassa aika heidän verkkosivuilta. Linkki on tässä. Koodilla: Johanonfitness saatte -10% alennusta! *

FullSizeRender

IMG_4158

Vaikka arjen alkaminen aina alkuun hieman ahdistaa, niin silti on ihanaa, että saan normaalin arkirytmin sekä rutiinit takaisin. Rutiinit tuo itselle ainakin sellaista tietynlaista tyyneyttä. Nyt otan väkisin myös rutiiniksi tuon kokkaamisen näin neljän kuukauden tauon jälkeen. 😀 Se sai jo hyvän startin alkuviikosta kun kokkasin jauhelihaa ja riisiä. 😀

Otan myös muutaman lenkin viikko-ohjelmaan mukaan, ihan vain kunnon kohottamisen vuoksi.   Lukijat varmasti muistaa, kuinka paljon mä ”rakastan”  noita lenkkejä. Otan mielelläni vastaan vinkkejä miten ne lenkit saisi tehtyä edes vähän miellyttävämmäksi. 😀

*Kynnet ja hiukset saatu blogiyhteistyön kautta. 

 

2 kommenttia

  1. Inexplicable kirjoitti:

    Viimeiset 15 vuotta!? 😮

    • johannavaris kirjoitti:

      Joo siis olin 15 vuotta entisen mieheni kanssa yhdessä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *