Hae
Johanna Tolppola

On Vaan Niin Siistiä

Nyt on pakko hehkuttaa, vaikkakin riski on, että mun tuurilla jotain tapahtuu heti kun jostain pääsee innostumaan!

Oon todella onnellinen siitä, että treenit vihdoin kulkee miltei samalla tavalla kun ennen ”selkäonnettomuutta”. Selkä on siis kestänyt kovemmatkin salitreenit todella hyvin.

Viime viikolla uskaltauduin pitkästä aikaa mun vakkari Fitfarmin pt:n rääkättäväksi. Treenattiin selkää ja haukkaa. Vähän jännitti, että miten selkä nyt oikeasti kestää kovan rääkin ja hyvinhän se meni. Selkälihakset olivat kipeät kuten kuuluukin, mutta mitään ylimääräistä kipua ei siellä ollut. Sain samalla hyviä uusia liikeideoita millä saan halutut lihakset kipeäksi rasittamatta alaselkää.

Olen päässyt nyt treenaamaan kovaa nyt neljä kertaa viikossa. Tällä tahdillahan olen mennyt selkäonnettomuuden jälkeen koko ajan, mutta ne salikerrat ovat olleet satujumppaa eli fysioterapiaa. Kokeilen nyt ottaa joka toiselle viikolla viidennen treenin. Yritän pikku hiljaa päästä siihen viiteen salitreeniin viikossa mikä oli aikaisemminkin.

Nyt kun on päässyt pumppaamaan sitä rautaa jo ihan tosissaan, niin halu kehittyä on aivan valtava. Vihdoin tuntuu siltä, että olen saanut taas ison osan itseäni takaisin!

Toivottavasti tämä tsemppaa myös muita selkävammaisia! Toivoa on! 

IMG_4109

IMG_4120

FullSizeRender

 

2 kommenttia

  1. Maare kirjoitti:

    Mahtava kroppa sulla kyllä! ? täällä toinen selkäongelmainen, tiedän niin tuon tunteen kun vihdoin kipujen jälkeen pääsee kunnolla treenien pariin. Täälläkin nyt neljä kertaa viikossa menty, katsotaan jos uuden ohjelman laittaisi vielä viisijakoiseksi. Seuraillaan miten kroppa reagoi. 🙂 Mukavaa viikon jatkoa!

    • johannavaris kirjoitti:

      Moikka! Kiitos kommentista! Heh kiitos. 🙂 Joo selän kanssa kannattaa mennä varovasti eteenpäin ja kuulostella että mitä se kestää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *