Hae
Johanna Tolppola

Vielä On Lomaa Jäljellä

Kolmas lomaviikko pärähti viime viikolla käyntiin mökkeilemällä. Lähdin tiistaina Lammille äitini mökille jonne tuli mukaan myös kummityttöni.

IMG_4047

Mökillä tuli vietettyä aikaa perheen kanssa, otettua aurinkoa ja pääsin myös Puuhamaahan. 

FullSizeRender[1]

IMG_4062

FullSizeRender[2]

Mökiltä lähdin torstaina sukuloimaan Jyväskylään. Samallahan J-kylässä oli nuo rallit, joten aikamoinen tohina oli kaupungissa päällä. Käytiin rannalla ja kaupungilla, mutta muuten oltiin ihan rauhassa. Pääsin muuten samalla reissulla tunnin mittaiselle lenkille johon kuului myös rappustreeniä. Huh olin rikki seuraavana päivänä. Täytyy myöntää, että oli kyllä taas kauhean haikea mieli lähteä lauantaina kotia kohti, kun ei tiedä milloin näkee seuraavan kerran. 🙁

IMG_4099

Lauantaina pääsin kotiin siinä kolmen maissa ja menin melkein heti salille henkilökohtaisen piiskurin kanssa. Vedettiin käsitreeni haukkaa ja ojentajia. Olin poikki!

IMG_4083

Sunnuntaina menin pitkästä aikaa Fitness24Seven Martinlaaksoon. Sieltähän mun saliharrastus on lähtenyt käyntiin, niin tuli aika nostalginen fiilis. Vedin siellä jalkatreenin.

Viime viikolla tuli käytyä salilla neljä kertaa ja kaksi kertaa lenkillä. Nyt on kroppa kyllä huutanut lepoa. Eilen olo oli kuin olisin jäänyt rekka-auton alle. Joka ikiseen mun lihakseen sattui. Huh.

Eilen pääsin ihanaan Suloon taas ripsihuoltoon. Olin omien reissujen takia pitkittänyt ripsihuoltoon menoa aika pitkään. Nyt kun taas laitettiin ripset kuntoon niin oli katse kyllä taaas aivan eri näköinen. Mä aina pyydän tähtimäiset säihkyripset eli aika näyttävät. Moni haluaa luonnolliset pitkät ripset jotka ovat myös todella kauniit, mutta itse olen jotenkin vaan rakastunut näihin säihkyripsiin. Täältä pääsette tutustumaan Sulon muihinkin hoitoihin ja palveluihin. Suosittelen lämpimästi!

IMG_4093

IMG_4096

Nää ripset! <3 Kiitos Sulo!

Vielä on lomaa jäljellä viikko ja tämän viikon pyhitän ystäville, treenaamiselle ja muuten vaan olemiselle. Nään paljon kavereita tällä viikolla ja yritän myös rentoutua ja viettää aikaa ihan kotosalla, että ensi viikolla olen sitten energiaa täynnä kun palaan töihin.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *