Hae
Johanna Tolppola

Toinen Lomaviikko

Toinen lomaviikko on sitten mennyt ihan kotisuomessa. Pari päivää Espanjan reissun jälkeen oli hieman väsymystä ilmassa. En oikein jaksanut tehdä yhtään mitään, mutta onneksi se meni ohi. Oli ihan kivaa olla vain kotona.

IMG_4008

Olen käynyt nyt treenaamassa sen neljä kertaa aina viikossa ja Helsingissä treenit olen tehnyt Punavuoren Fitness24Sevenillä. Ei ole tarvinnut miettiä milloin salille menee, koska salihan on auki aina. 🙂 Treenit on kyllä nyt luistanut ja hyvin.

IMG_3967

IMG_3970

IMG_4031

Toisella lomaviikolla olen nähnyt paljon kavereita sekä perhettä, käynyt leffassa ja eilen saavuin mökille. Eli ohjelmaa on kyllä riittänyt.

IMG_3990

Huomenna matkaan Jyväskylään ja lauantaina takaisin Helsinkiin. 

Ihanaa viikkoa kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *