Hae
Johanna Tolppola

Alicanten Matkakuulumiset

Nyt olen palannut kotiin ihanalta Espanjan reissulta. Lähdin siis viime viikon keskiviikkona aamulennolla kohti Alicantea. Jonkin verran olen Espanjassa pörrännyt, mutta Alicantessa en ollut aikaisemmin käynyt. Lento oli perillä jo yhdeksän maissa aamulla.

IMG_3958

Joka päivä tuli käveltyä yli 10 kilometriä. Ensimmäisenä päivänä jopa yli 15 km. Kävelemällä näki kaupunkia parhaiten ja jo aika nopeasti oppi hahmottamaan mitä on missäkin.

IMG_3899

Joka päivä tuli myös käytyä salilla. Ihanaa oli, että selkä kesti jokapäiväiset kävelyt ja tappotreenit. Treenasin siis kuusi päivää putkeen. Oli kroppa kyllä aika hapoilla. 😀  Myönnettäköön, että ilman treeniseuraa en varmasti olisi treenannut loman jokaisena päivänä. 😀 Kävimme treenaamassa kahdella eri salilla; Holiday Gymillä ja Costablancassa. Holiday Gym oli ihan paras. Päästiin sinne kolme kertaa maksutta, ja salin ikkunasta näkyi suoraan merelle. Ihan mahtavat maisemat!

IMG_3862

Reissussa tuli otettua myös paljon aurinkoa ja oltua vaan altaalla. Tottakai kävin myös meressä uimassa.

IMG_3897

Ruoka oli hyvää ja varsinkin tapakset! Viiniäkin meni muutama lasillinen aina ruuan kanssa.

IMG_3821

FullSizeRender

Nähtävyyksistä kävin Santa Barbaran linnoituksessa, MACA taidemuseossa, jossa muuten näin livenä Miron taideteoksia sekä tietenkin katsomassa Alicanten merenranta promenadin. 

IMG_3858

IMG_3820

IMG_3939

Viikko on loppujen lopuksi aika lyhyt aika kun haluaa treenata ja ottaa myös aurinkoa. Sen takia ei kauheasti kerennyt kiertämään kaikkia nähtävyyksiä, mutta tämä oli hyvä määrä näin lyhyelle reissulle.

IMG_3900

IMG_3938

IMG_3920

Ihana reissu siis oli. 🙂 

 

2 kommenttia

  1. Jasmina kirjoitti:

    Meidän lennot saapuu aina Alicanten lentokentälle, mutta siitä jatkamme kyydillä Torreviejaan ( n. 45min matka). Onko tuttu paikka? Suosittelen kovasti, nyt syksyllä 5 kerta sinne 😀

    • johannavaris kirjoitti:

      Moikka! Kiitos kommentista. En ole itse siellä käynyt mutta olen kyllä kuullut siitä. 🙂 On varmasti hyvä paikka jos viidettä kertaa olet menossa sinne. Ihanaa matkaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *