Hae
Johanna Tolppola

España aquí venimos

Mä olen valmis! Valmis lomaan!

Mulla alkaa tämän päivän jälkeen mahtava neljän viikon loma ja minä lähden huomenna Espanjaan! Tiedossa on aurinkoa, treenaamista, kulttuuria ja kaikkea kivaa! Oon todella innoissani! Seuraksi lähtee myös treenipiiskuri joka pitää huolen, että en pelkästään makoile siinä altaalla koko viikkoa vaan oikeasti päädyn myös lomalla sinne salille asti. 😀 Toisaalta ainahan olen rakastanut lomalla treenaamista, koska saa nukuttua tarpeeksi, syötyä hyvin ja muutenkin on huippu fiilis, joten treenitkin kulkee silloin paremmin. Saan kaiken sen ylimääräisen energian tuhlattua sinne salille.

Matkalla en blogia kauheasti päivittele (ehkä), mutta tulkaahan seuraamaan IG:hen ja Snapchattiin, koska sinne varmasti päivittelen paljonkin materiaalia! Ig: johannavaris ja snapchat: johanonfitness

Ihanaa viikkoa! Adios!

IMG_3639

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *