Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

J-Land

Kaupallinen yhteistyö: Evoke

Viikko meni älyttömän nopeasti. Kiirettä oli niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Päätin tehdä extempore-reissun Joensuuhun kaverin synttäreille ja otin sen takia perjantain vapaaksi töistä. Tämä tarkoitti sitä, että esim. kaikki viikon treenit ajoitin ma-to akselille. Eli käytännössä treenasin neljä päivää nyt putkeen.

Nyt olen siirtynyt treenaamaan pitkästä aikaa Fitness24Sevenille Punavuoreen. Torstaina kuvattiin siellä myös hieman treenivideota. Multa on monesti pyydetty lisää treenivideoita sen jälkeen kun JohanOnTreenit-sarja päättyi. Vielä uutta kautta tuota sarjaa ei ole vielä aloitettu kuvaamaan, mutta nyt kuvasin mun perus olkapää-haukkatreenin. Siinä näkyy miten näin ”selkävammaisenakin” se treeni onnistuu. 🙂 Laittelen sitä tänne kun saan sen vaan editoitua.

Perjantaina lähdin sitten aamulennolla Joensuuhun ja rakasparasihanin ystäväni Heidi tuli hakemaan lentokentältä. Oli taas niin hauskaa, että ikävuosia tuli taas vähintään kymmenen lisää.

Lauantaina mentiin juhlimaan sitten Astan synttäreitä. Oli kyllä ”pikkasen” siisti juhlapaikka; isot terassi, pelihuone ja palju. Oli todella kiva ilta. Baariin ei lähdetty ja nukkumassakin oltiin jo yhden maissa.

Sunnuntaina katsottiin vaan elokuvia koko päivä ja illalla lähdin lennolla takaisin kotiin.

Oli ihana reissu! Tää mun ystävä on ainut ihminen mun elämässä kenen seurassa mä taannun takaisin 10 vuotiaaks pikku tytöks. Ollaan tunnettu joku 20 vuotta ja kukaan ihminen ei tässä maailmassa tunne mua niin hyvin kuin hän. Ihan sama minkälainen päivä tai fiilis on niin hänen seurassaan unohdan kaiken ja nauran itseni kipeeksi. Kiitos rakkaalle Heimolle pelkästä olemassa olosta! <3

IMG_3642

Ripset & kulmat: Sulo / Hiukset: Detailed Beauty Salon

IMG_3759

Iltapalaa. <3 Evoke Natural Energy

IMG_3765

Kaupallinen yhteistyö: Evoke

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *