Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Mikä Viikko!

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Viikonloppu meni aika rauhallisissa merkeissä, koska olin saanut jonkun pöpön jota sairastin torstain ja perjantain.

Aikaisemmin viikolla olin käynyt huollattamassa mun ripset Sulossa joten kokonaisuudessaan viikko oli kyllä puhtaasti kaunistautumista! Ihana viikko sairastumista lukuun ottamatta. Jos on tarvetta ripsien pidennyksiin, kauneishoitoihin, sokerointiin tai vaikka hierontaan niin täältä pääsette varaamaan ajan Suloon! Täältä pääsette katsomaan Sulon tämän kuun tarjoukset! 

IMG_3527

Ripset Sulosta.

Lauantaina olo oli onneksi hieman parempi ja mulla oli kampaaja Detailed Beauty Salongissa Mannerheimintiellä. Mulla oli tukka aika huonossa kunnossa, koska en ole aikaisemmin kauheasti antanut leikata ja aina halunnut vaan vaaleemmaks ja vaaleemmaks. Nyt sitten annoin leikata kuivat latvat pois ja leikattiin kerroksittain. Tummennettiin hieman myös väriä ja oon kyllä super tyytyväinen. Ystävä sanoi, että nyt näytän ikäiseltäni.. Hyvällä tavalla. 😀 Oon myös kuullut muiltakin palautetta, että on todella fressi lookki. Jos haluatte hiuksetkin kesäkuntoon niin varatkaahan aika heiltä ja saatte 10 % alennuksen, kun käytätte koodia: Johanonfitness. Pääsette ajanvaraukseen täältä.

IMG_3591

IMG_3566

 Samassa paikassahan kävin aikaismemin viikolla ottamassa taas uudet kynnet. Nyt halusin simppelit kesäkynnet, jotka hohtaa auringossa. Eli laitettiin neonin punaista ja kynsikoruja ja timantteja. Nääkin on aivan ihanat! <3

IMG_3514

FullSizeRender

Lauantaina päivä meni oikeastaan kotona ollessa. Mulla on aika vahva antibiottikuuri ja se veti olon aika huonoksi. Onneksi iltaa kohden olo hieman koheni ja pääsin käymään ystävän synttäreillä ja moikkaamassa muita kavereita terassilla.

FullSizeRender[1]

Illalla vuokrasin sitten leffan. 

Sunnuntaina tein inventaarion mun vaatteisiin joita oli vanhan kodin varastossa ja sieltä lähti yli kolme jätesäkillistä vaatetta Uffille. Voi sitä luopumisen tuskaa. 😀

Muuten sunnuntai meni aika rauhassa taas elokuvia katsellen.

IMG_3575

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *