Hae
Johanna Tolppola

Miten Treenaan Tällä Hetkellä

Nyt  on ollut ihan huippua kun olen vihdoin päässyt treenaamaan ihan kunnolla. Tein itse oman treeniohjelman, tai no en ihan itse, mutta melkein. 😀

Muokkasin siis valmentajalta saatua vanhaa ohjelmaa sen verran, että vaihdoin niitä liikkeitä mitä en selkävammaisena voi tehdä.

Treeniohjelma on nelijakoinen ja joka toinen viikko mukaan tulee viides treeni. Eli treenit menee esim kuukaudessa näin: 4, 5, 4, 5, 4 jne.

Fysioterapia kulkee vahvasti jokaisessa treenissä mukana. Teen fysioterapiaa aina ennen treeniä sekä treenin jälkeen.

IMG_3380

Nyt taas muistaa sen fiiliksen mikä kovasta treenistä tulee. Ihan mahtavaa! Paikat on ollut todella kipeänä, mutta hyvällä tavalla.

Toivottavasti selkä kestää fysioterapian ansiosta nyt tätä kovempaa treeniä.

evoke

Luonnollista Energiaa Evokesta.

Tavoitteena on tällä hetkellä puhtaasti kehittyminen. Puoli vuotta meni ilman kovaa treeniä, joten haluan saada nyt lisää lihasmassaa kehoon ja diettaamiset saa nyt vähäksi aikaa jäädä.

Nyt kun kovat treenit on taas mukana kuvioissa, niin lisäilen hieman hiilaria ruokavalioon. Toivottavasti saisin kaloreita hieman ylöspäin maltillisesti ja samalla myös hiilarinsietokykyä korkeammalle.

Näillä kengillä treenikin luistaa!* On nimittäin aivan täydelliset jalassa! Nämä kengät ovat Skechersin joka on avannut oman liikkeen nyt Kluuviin. Skechers on yksi maailman suurimpia kenkäbrändejä. Skechersin valikoimassa on sekä vapaa-ajan jalkineita että urheilukenkiä. Skechers panostaa kengissään laatuun ja mukavuuteen ja sen kyllä voi todeta heti kun kengät laittaa jalkaan. Suosittelen!

IMG_3385

Löydät Skechersin myös Instagramista: @skechers_suomi

*Kengät saatu blogin kautta arvioitavaksi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *