Hae
Johanna Tolppola

Erilainen Juhannus

Yleensä olen Juhannuksen viettänyt rauhallisissa tunnelmissa mökillä, mutta tänä vuonna halusin tehdä jotain muuta.

Juhannusperjantaina päivä alkoi aamutreenillä Powerfit Vantaalla. Treenasin selkää ja hauista. Nyt todella alkaa treenit menemään perille! Onneksi!

Perjantaipäivä meni hyvinkin iisisti. Nukuin päiväunet ja vaan olin. Illalla  olin sitten vain grillaamassa pienessä porukassa ja sekin meni rauhallisissa tunnelmissa.

Lauantaina menin Långvikiin yöksi. Siellä vedin etureisitreenin, joka muuten tuntuu jaloissa edelleen. Huh. Treenin jälkeen oli edessä rentoutumista porealtaassa. Aika täydellistä. 🙂

Illalla oli tutustumiskierros Kirkkonummeen. 😀  En ole muuten ikinä siellä aikaisemmin käynyt. Eipähän nyt kauheasti ollut näkemistä. 😀 Illalla pääsin puhaltelemaan rannalle saippuakuplia ja päälle perinteinen leffailta.

Sunnuntaina sain nauttia hotelliaamiaisesta ja kotona olin jo ennen puoltapäivää.

Erilainen juhannus kuin yleensä, mutta ei kyllä yhtään pöllömpi vaihtoehto perinteiseen mökkeilyyn verrattuna. 🙂

Toivottavasti myös teillä oli kiva juhannus. <3

IMG_3491

IMG_3463

FullSizeRender

IMG_3479

IMG_3470

IMG_3486

IMG_3455

IMG_3442

 

 

Yksi kommentti

  1. Luru kirjoitti:

    Voi ei. Pahoitteluni, että olet päässyt tutustumaan Kirkkonummeen ja vieläpä juhannuksena, jolloin siellä ei ole ristin sielua (ihan kuin siellä muutankaan olisi). Asuin siellä lähemmäs 20 vuotta ja ihan helposti en sinne enää takaisin muuttaisi sillä sen verran pieni paikka ja kaukana kaikesta 😀 Långvikissa voisin kyllä joskus käydä nyt kun se on rempattu oikein vimoen päälle luksukseksi (ainakin monen bloggaajan tekstien ja kuvien perusteella), mutta onhan senkin aika keskellä ei mitään, joten sopii hyvin arjen irtiottoon jos ei ole tarkoituksena lähteä kylpylän alueelta pois 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *