Hae
Johanna Tolppola

Ensimmäinen Fanitapaaminen

Viime viikolla Snapchattiini pamahti aivan ihana viesti. Viesti tuli yhdeltä lukijoistani ja siinä kysyttiin haluaisinko lähteä fanin kanssa kahville. Kyseinen henkilö oli alaikäinen nuori nainen, joka oli matkustamassa Helsinkiin viikonlopuksi.

Olin aivan otettu tästä ja tähän kysymykseen ei ollut olemassa kuin yksi vastaus ja se oli tottakai!

Sunnuntaina me sitten tavattiin Kampissa ja mentiin kahville Expresso Houseen. Tyttö oli matkustanut toiselta puolelta Suomea Helsinkiin.

Juteltiin treenaamisesta, ruokavalioista sekä fitnesslajeista yleisesti. Juttu luisti hyvin ja tämä nuori nainen oli aivan ihana! Tunti siinä höpöteltiin ja lopuksi napattin selfie. Ihan mahtava kokemus ja toi kyllä itselle hymyn kasvoille koko päiväksi.

Tämä oli itselle ihka ensimmäinen fanitapaaminen. Toki joskus ihmiset tulevat sanomaan, että ovat mun blogin lukijoita ja niistäkin tulee aina ihan huippu fiilis. Näissä tilanteissa meen jotenkin sanattomaks aina kun oon niin otettu. 🙂 Kiitos siis myös teille kaikille, jotka olette uskaltautuneet tulla moikkaamaan! Tulkaa jatkossakin, koska todella saatte mut hyvälle tuulelle. <3

Tulkaahan te muutkin seurailemaan Instagramiin ja Snapchattiin! IG: @johannavaris & SC: johanonfitness

FullSizeRender

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *