Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

6 Vinkkiä Vaivattomaan Kesäkauneuteen

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon, Hyvinvointi Sulo

Tässä lista millä omasta kesälomasta voi tehdä hieman vaivattomamman. Näillä vinkeillä kesälookki pysyy kunnossa koko kesäloman.

kynsi

1.     Sokerointi

Mm. bikinirajat, kainalot ja sääret saa silkin pehmeiksi sokeroinnilla. Eipähän tarvitse olla koko aikaa höyläämässä. Sokerointi aiheuttaa myös huomattavasti vähemmän sisäänkasvaneita karvoja kuin höyläys tai vahaus  Sokeri myös kuorii ihon samalla kun poistaa karvat, tehden ihosta pehmeän. Sokerointi sopii myös hyvin miehille. Täältä pääsette lukemaan Herra A:n kokemukset sokeroinnista.  Oman sokerointiajan voitte varata täältä. 

 2.       Ripsienpidennykset

”Ripsienpidennyksen hyötyihin kuuluu ehdottomasti hyvä ulkonäkö, ajansäästö ja kätevyys.”  Ripsienpidennykset säästävät aikaa kun ei tarvitse laittaa ripsiväriä ja ilme on heti herätessä jo näyttävä.  Kun ripset on kunnossa, niin kesälomallakin voi nauttia arjesta näyttävästi ilman meikkiäkin.

IMG_1517

Ripset: Sulo

3.       Sävyttävä aurinkovoide

Nimuella on ilmestynyt sävyttävä aurinkovoide, joka toimii aurinkovoiteen tavoin suojaten ihoa, mutta tekee kasvoille samantien kevyen päivetyksen. Tämä toimii tavallaan samalla tavalla kuin BB-voide. Tämän avulla iho on tasaisemman ja terveemmän näköinen, vaikka aurinkoa ei olisi vielä tarttunutkaan ihoon. Suojakerroin 40. Myynnissä mm. Sulossa.

4.       Kevyt suihkurusketus 

Jos auringon-otto ei kiinnosta ajan puutteesta tai terveyssyistä, niin luonnollisen päivetyksen saa myös suihkurusketuksessa. Itse käyn mielelläni suihkurusketuksessa juuri ennen kesälomaa, jottei ihan vitivalkoisena tarvitse mennä rannalle. Päivetys kestää kumminkin sen verran, että aurinko kerkeää tarttumaan ihoon. Suihkurusketus sopii myös jos kesäjuhlat on tulossa ja haluaa kivan päivetyksen juhliin. Kannattaa kumminkin muistaa, että suihkurusketus ei suojaa auringolta eli vaikka iho näyttää ruskealta niin suojakertoimia pitää silti käyttää.

image

Rusketukset myös Sulosta

 5.       Kynnet kuntoon

 Itse suosin rakennekynsiä ja varpaissa geelilakkausta. Molemmat kestää hyvin koko kesäloman. Näin koko lookki on viimeistellyn näköinen koko ajan. Kesäisin suosin mm. kirkkaita neonvärejä, jotka pomppaavat hyvin esiin ruskealta iholta.

IMG_7326

Kynnet: Detailed Beauty Salon

 6. Kestovärjäys

Jos ripsienpidennykset ei ole oma juttu, niin ainakin kannattaa ripset käydä kestovärjäämässä. Tälläkin saa uutta ilmettä kasvoihin. Itse käyn kestovärjäämässä aina kulmat, niin ei mene aikaa myöskään kulmien piirtämiseen. Kestovärjäykset Sulosta. 

*Kynnet ja sokerointi saatu blogin kautta. 

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon, Hyvinvointi Sulo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *