Hae
Johanna Tolppola

Ei Niin Täydellinen Vaimoehdokas

Kuten otsikosta voi päätellä, niin kaivan tässä itselleni vähän kuoppaa. 😀 Moni muu (varmaan kaikki muut) kirjoittaisi sinkkuna blogitekstin miksi olisi täydellinen vaimoehdokas, mutta kuten olette varmasti jo huomanneet, niin minä en ole kuten kaikki muut. 😀

Ajattelin, että samahan se on nyt paljastaa kaikki luurangot kaapista, niin eipähän tule sitten kenellekkään yllätyksenä. 

1.En kokkaa. Mielelläni koskaan. Jos kokkaan teen kuivaa kanaa ja riisiä. Miksikö kuivaa? No en halua ottaa riskejä mahdollisesta ruokamyrkytyksestä; been there, done that. Ei ikinä enää kiitos. 🙂 Yksi bravuri mulla on; terveelliset chiliranskalalaiset, mutta kokkaan niitä noin kerran vuodessa, koska kauhean suuri homma on kuorii ne perunat ja pilkkoa jne.

2. En tykkää siivota. Aikaisemmassa elämäntilanteessa siivosin aika harvoin, enkä oikeastaan ikinä vienyt roskia tai imuroinut. Ne hommat hoiti toinen osapuoli. Nyt pakon edessä olen opetellut siivoamaan ja vien jopa roskat melkein joka päivä. Siivouspäiväkin on kerran viikossa, joten tätä olen kyllä petrannut.

3. Kiihdyn nollasta sataan nanosekunnissa. Olen Pohjois-Karjalasta kotoisin, joten tämä on tullut jo äidin maidossa. Jos joku ärsyttää, niin sen kyllä huomaa ärsytyksen aiheuttaja samantien  ja mahdollisesti jopa naapuri. Mutta posin kautta jos otetaan, niin mennään kaksi minuuttia eteenpäin, niin olen jo unohtanut koko asian. Ja toisaalta en lakaise mitään maton alle tai harrasta mykkäkouluja.

4. Omaan vahvat mielipiteet. Jos joku etsii vaimokkeeksi henkilöä joka on hiljaa ja näyttää hyvältä niin saa kyllä suoraan kävellä mun ohi. Olen vahva luonne ja mulla on vahvat mielipiteet. Vihaan yleistämistä. Vihaan, että ihmisiä kohdellaan stereotypioiden mukaan tuntematta niitä oikeasti. Vihaan, että väitellessä viitataan lähteeksi iltalehteä, seiskaa tai naapurin Jormaa ja puhutaan niistä faktana. Jokaisella saa ja pitää olla oma mielipite asioista, mutta alleviivaan sanan oma! Eli ei aina pidä uskoa ihan kaikkea mitä meille syötetään.

5. En usko rakkauteen ensi silmäyksellä. Uskon tietenkin rakkauteen, mutta rakkaus tulee ajan kanssa jos kemiat jne natsaa. Ihastuminen voi tapahtua nopeasti, mutta rakkaus tulee vasta silloin kun on nähnyt toisen henkilön ne huonoimmatkin puolet ja silti hyväksyy kyseisen henkilön ja haluaa olla siinä sen henkilön kanssa.

6. Sähellän. Ja paljon! Ympärilläni tapahtuu ihmeellisiä asioita. Olen aina mustelmilla, koska joka päivä kolautan itseni vahingossa johonkin. Satutan vahingossa myös ympärilläni olevia ihmisiä samalla tavalla; huomaamatta.

7. Olen ehkä maailman tylyin viestien lähettäjä. En missään nimessä tarkoituksella vaan en vain osaa lähetellä muulla tavalla viestejä. Ystäväni on sanonut tämän minulle suoraan, että kukaan ei lähetä niin tylyjä viestejä kuin minä. Nyt olen yrittänyt parantaa tapani ja olen lisännyt viesteihin hymiöitä. 😀 Olen vaan mieluummin ytimekäs kuin jaarittelija. 😀

Tässä nyt listattuna mun luurangot. Tuota kiihtymistä ja ruuanlaittoa voin kyllä yrittää petrata, mutta muut ovat enemmänkin luonteen piirteitä joita on hieman vaikeampi muuttaa. 😀

Toisaalta nämä voi ottaa myös positiivisesti; en ole kuin kaikki muut, ajattelen omilla aivoillani ja arki ei ainakaan ole tylsää. 🙂 

IMG_3014

3 kommenttia

 1. Tomi kirjoitti:

  Ei syytä huoleen! Samoja piirteitä korostuu valtaosasta nuoria nykynaisia ? Ja silti me miehet osaamme teidän kanssanne tulla toimeen.

  Ei muuta kuin ripaus rentoa asennetta kesään niin hyvä tulee!

 2. Jenni kirjoitti:

  Hahaa 🙂 Nostan kyllä hattua rehellisyydelle, jota ei tänä päivänä kovin hevillä heru tai ainakin sitä kaunistellaan. Mutta kun lyö heti totuuden tiskiin, niin ei ainakaan tarvitse kumppanin sanoa, etteikö olisi tiedostanut asioita ja ottanut tietoista riskiä 🙂 Joihinkin asioihin voin samaistua erittäin paljon! 1. En tykkää siivota: meillä siippa imuroi 90%:sesti huushollin ja mä hoidan pelkästään huussit + heilun pölyhuiskan kanssa. 2. En juurikaan vie roskia: tungen roskapussin niin täyteen, että siipalla menee hermo, kun roskat alkaa pulpahdella korista ulos ja vie ne sitten puolestani. 3. Sähellän erittäin paljon. Ei päiviä, etteikö jotain tapahtuisi 🙂 Meille on muodostunu vitsi, että ”varoivaisuus ja huolellisuus on toinen nimeni”. 4. Vedän pultit mielentilasta riippuen melko nopeesti ja hyvinkin pienistä asioista, toki tasoittuminen on yhtä nopeeta. 5. MIelipiteistä sen verran, että jos kyseessä on ihminen, josta en niin välitä, ärsytän häntä välillä tahallani mielipiteilläni / kommenteillani.

  Onneksi luurankoja on meillä kaikilla ja tärkeintä, että niiden kanssa pärjää 🙂

 3. Inexplicable kirjoitti:

  🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *