Hae
Johanna Tolppola

Onnellisuutta Rutiineista

Alkuvuosi meni itsellä uusien rutiinien etsimisessä kokonaan uudessa elämän tilanteessa ja uudessa asunnossa. Voin näin jälkikäteen sanoa, että alku vuosi oli tähän astisen elämäni rankin vaihe. En saanut oikein mistään kunnolla otetta ja sisälläni oli tyhjä aukko. Päivät, viikot ja kuukaudet vain meni jotenkin sumussa.

Nyt on ihan mahtavaa, että olen saanut taas otteen elämästäni ja olen pystynyt muodostamaan uudet rutiinit. 

Olen vihdoin päässyt myös treenaamaan sen verran kovaa, että paikatkin ovat tulleet kipeäksi. Nyt olen käynyt neljä kertaa viikossa salilla ja satunnaisia lenkkejä tehnyt. Ennen selkävammaa kävin salilla viisi kertaa viikossa, joten aika lähelle sitä olen jo päässyt.

Rutiinit tuo mulle turvallisuuden tunnetta ja fiilistä, että kaikki on hallinnassa. Toiset ihmiset inhoavat rutiineja, mutta mulle ne on todella tärkeitä. Niillä säilytän elämäni tasapainossa.

Yksi asia mistä vielä haen tasapainoa on tuo ruokailu. En siis edelleenkään ole kokannut kuin tasan kaksi kertaa uudessa asunnossa.  Jostain syystä mulla on nyt joku patoutuma tätä ruuan laittoa kohtaan. 😀 Ostan siis Kampin salaattibaarista aina lounaan ja päivällisen. 🙂 Aamupalaksi syön puuroa ja juon wheytä. Eilen oli muuten poikkeus ja kokkasin munakkaan aamiaiseksi. Ehkä otankin sen myös pienin askelin; joka toinen pv kokkaisin munakkaan. 😀

Jokatapauksessa muuten alkaa rutiinit olemaan ihan kunnossa ja oma yleinen fiilis on parempi kuin pitkään aikaan, muutamia pohjalla käymisiä lukuun ottamatta. En vielä voi sanoa olevani täysin onnellinen, mutta sitä kohti olen menossa. 🙂

IMG_3282

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *