Hae
Johanna Tolppola

Mikä Viikonloppu

Mulla oli perjantai vapaa töistä joten nautin pidennetystä viikonlopusta.

Torstaina mun kummityttö ja täti tuli mun luokse yökylään. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa. <3 He molemmat näkivät myös mun uuden kodin ensimmäistä kertaa ja kummityttö sanoi, että mun uusi koti on söpö. Ihana! <3

IMG_3228

Perjantaina käytiin kaikki yhdessä leikkipuistossa ja kaupungilla pyörimässä. Illalla kummityttö meni mun äidin luokse yöksi, jotta saatiin olla kaksitaan mun tädin kanssa. Hän on kyllä ennemminkin mun sisko kuin täti, koska ikäeroa meillä on vain 8 vuotta. Käytiin illalla tapaksilla ja karaokebaarissa. 😀 Oltiin kumminkin nukkumassa jo 12 maissa. Oli aivan mahtava ilta.

Lauantaina mentiin aamiaiselle mun lempikahvilaan Charlottaan. Itse söin smoothien ja ruisleivän ja join kolumbialaista kahvia. Tästä mentiin Helsinki Bike Show:hun kaivariin moikkaamaan mun iskää ja veljeä.

Päivällä mentiin vielä syömään mun äidin ja kummitytön kanssa, jonka jälkeen he sitten jatkoivat matkaa seuraavaan ”kohteeseen”. Tuli todella haikea fiilis, kun ei tiedä milloin heitä näkee sitten taas uudelleen. Jouduin jopa vähän nyyhkyttämään yksin kotona kun harmitti niin paljon. Päätin lähteä olosta huolimatta salille, koska tiesin sen helpottavan fiilistä.

 Lauantaina illalla menin käymään vielä design night marketissa (joka oli valitettavasti pettymys) ja siitä menin elokuviin katsomaan Kirottu 2. Sitä leffaa suosittelen! Oli todella pelottava! 🙂

Sunnuntaina kävin vaan salilla ja käppäilemässä kaupungilla.

Aivan ihana viikonloppu oli!

IMG_3278

IMG_3276

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *