Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kaikki On Hyvin

Kaupallinen yhteistyö: Hairspot

Taas on uusi viikko startattu. Jotenkin oon nyt huomannut, että alan nyt pääsemään kiinni uusiin rutiineihin ja uusi kotikin alkaa tuntumaan kodilta.

Alkaa olemaan itseasiassa aika hyväkin mieli vaikka aina välillä tietenkin tulee lievähköjä ahdistuskohtauksia, mutta pääasiassa kaikki on nyt hyvin. 🙂

Mun arkirutiiniksi on nyt koostunut ystävän kanssa aamulenkit muutaman kerran viikossa sekä iltaisin treenit Töölögymillä. Viime viikolla pääsin treenaamaan jo useampaakin otteeseen.

Oon nähnyt aika paljon ystäviä, mutta ollut myös tarkoituksella yksin ja opetellut nauttimaan yksinolosta. Yksin olen käynyt kävelyillä, vuokrannut elokuvia jne. Arki tuntuu kivalta.

Viime viikolla pääsin myös kampaajalle Lauttasaaren Hairspottiin ja laitettiin taas hiukset kuntoon. Kiitos vaan Hairspotille! <3 Tykkään näistä mun uusista hiuksista kyllä todella paljon!

Eilen olin vapaalla ja kävin maalailemassa entistä asuntoa. Voisin tällä remppakokemuksella kohta jo perustaa Variksen remppapajan. 😀 No nyt on sitten sekin asunto maalattu.

Kirjoittelin muuten pitkästä aikaa myös Fitfarmikn Fitblogiin epäonnistumisesta. Pääsette lukemaan sen tästä. 🙂

Ihanaa viikkoa kaikille! <3

IMG_2860

IMG_2814

IMG_2868

Sain myös näin ihanan kukkakimpun. 🙂

IMG_2872

Iltakävelyllä uusien mbt-kenkien ja Evoken kanssa. 🙂

Kaupallinen yhteistyö: Hairspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *