Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kokemuksia Volyymiripsistä

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Mulla on jo vuosia ollut ripsienpidennykset. Kun volyymiripset rantautuivat myös suomeen, niin siirryin klassisista ripsienpidennyksistä niihin.

 Volyymiripset eroaa klassisista ripsienpidennyksistä niin, että yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu. Volyymiripsissä omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkamaisesti. Viuhkassa voi olla 3-6 ripseä. Volyymiripsikuidut ovat kumminkin ohuempia kuin klassiset ripsikuidut, jonka takia omat ripset eivät rasitu sen enempää kuin klassisessa ripsienpidennyksessä.

 Ripsikuituja on olemassa eri pituuksina ja eri kaarevuuksilla.

 Itse pelailen pituuksilla ja kaarevuksilla ihan oman fiiliksen mukaan. Joskus haluan todella näyttävät ripset ja joskus sitten taas vähän arkisemmat.

 Itsellä ei ole mitän muuta kuin positiivista sanottavaa volyymiripsistä. Mulla ne pysyvät todella hyvin ja käyn niitä huollattamassa n. 4 viikon välein.

 Nyt ainakin tuntuu, etten ilman niitä osaisi enää edes olla. Ne helpottaa arkea niin paljon. Kesällä varsinkin, kun en halua käyttää meikkiä niin rannallakin näyttää hyvältä kun on ripset kunnossa.

Arkiaamuina taas on helppoa kun voi laittaa vaan meikkipohjan kuntoon ja huulikiiltoa, niin työmeikki on sillä valmis.

 Mulla omat ripset ei ole rasittunut näistä ainakaan omasta mielestä ollenkaan. Ripset eivät ole harventuneet tai katkeilleet vaan edelleen hyvässä kunnossa on.

 Mun vakiopaikka, missä joka kuukausi laitan katseen kuntoon on Sulo. Suosittelen heitä 100%! Aikaisemmissa paikoissa missä kävin multa ripset saattoi tippua pois jo toisella viikolla. Sulon jälkeen tätä ongelmaa ei ole ollut. Käykäähän varaamassa aika heille tästä ja saatte kesäksi kauniit ripset ja helpot kesäaamut.

   IMG_2614

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *