Hae
Johanna Tolppola

#ÄläLaihduta -päivä

Tänään on kansainvälinen Älä Laihduta –Päivä.

”Päivän tarkoituksena on herätellä ihmisiä kyseenalaistamaan laihduttamiseen ja painoon liittyviä päähänpinttymiä ja pakkomielteitä. Päivän tavoitteena on, että edes yhtenä päivänä vuodessa jokainen voi ja saa hyväksyä kehonsa sellaisena kuin se on. – Ei ole olemassa yhtä oikeaa kehonmuotoa ylitse muiden.”

Itsekkin  olen ns. ”ikilaihduttaja”, mutta silti olen oppinut olemaan sinut vartaloni kanssa. Se ei tarkoita ettenkö haluaisi muuttaa itsessäni mitään, vaan se tarkoittaa että olen onnellinen vartalostani tässä ja nyt. Liikunnalla ja terveellisellä ravinnolla haluan voida hyvin niin psyykkisesti kuin fyysisesti ja tottakai kehittää jatkuvasti kumpaakin.

Kuten olen useasti kirjoittanut, etten suosi laihdutuskuureja vaan jos jollakin on paino-ongelmia, niin elämäntapamuutos on se millä saa aikaan pysyviä muutoksia. Monelle se muutos toki lähtee liikkeelle jostakin dieetistä, mutta niissä tapauksissa on erityisen tärkeää, että dieetin ruokavalio koostuu terveellisestä ateriarytmistä ja puhtaasta ruokavaliosta. Itselläni elämäntapamuutos lähti liikkeelle Fitfarmin Superdietistä ja siitä on aikaa hmm. reilu 4 vuotta. Tänäkin päivänä syön samalla periaattteella eli viisi ateriaa päivässä, paljon vettä ja ateriat koostuvat puhtaasta ja terveellisestä ruuasta.

Kun ruokavalio on kunnossa ja harrastaa säännöllistä liikuntaa, niin olo pysyy hyvänä. Ja kun olo on hyvä, niin itsetunto kohoaa. Omalla kohdalla on käynyt myös niin, että olen lopettanut vertailemasta itseäni muihin. Olen tällainen kuin olen ja minua on vain yksi koko maailmassa, niin kuin myös sinua! <3

Vaikka on virallinen Älä Laihduta -päivä, niin minun aamu koostui aamulenkistä ja kaurapuurosta, koska haluan voida hyvin joka päivä. Tee sinäkin oikeita valintoja päivittäin jotka tekevät sinulle hyvän olon, rakasta itseäsi ja nauti jokaisesta hetkestä!

FullSizeRender[1]

FullSizeRender

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *