Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Liikuntaa ja Kaunistautumista

Kaupallinen yhteistyö: Evoke

Viikko on lähtenyt mulla mukavasti käyntiin jos ei oteta huomioon flunssaa joka ei vaan suostu lähtemään pois. Päätin, että tällä viikolla flunssasta huolimatta kokeilen todella kevyttä liikuntaa ja katson pahentaako se oloa vai pysyykö flunssa samana. On vain ollut sellainen tunne, että nyt on vaan pakko päästä liikkumaan.

IMG_2563

Tiistaina siis uskaltauduin ystäväni ja nykyisen naapurini (jee!!) kanssa TöölöGymille. Ystävä veti ihan kunnon treenin, mutta itse aloitin fysioterapialla ja aktiivisilla venytyksillä. Uskaltauduin samalla kokeilemana kevyttä olkapääjumppaa. Tein olkapäille aina kaksi sarjaa tiettyä liikettä ja toistot pidin siinä 10-20 väillä riippuen liikkeestä. Selän takia joudun todella paljon kiinnittämään huomiota mun asentoihin ja etsimään sellaiset asennot, jossa mahdollisimman vähän tuntuu lonkankoukistajissa.

Mulla on siis ongelmana, että kun jännitän kroppaa niin kaikki jännitys lähtee sieltä lonkankoukistajista ja sitten niitä rupeaa vihlomaan ja lopulta selkä kramppaa. Tähän on muuten auttanut hieronta ja paljon (kiitos Sulon)! Eli nykyisin ja tulevaisuudessa joudun todella paljon keskittymään siihen, miten pystyn muokkaamaan liikkeitä niin, ettei ne käy selkään ja lonkankoukistajiin.

IMG_2556

Mun energinen välipala ennen treeniä! 🙂 –> Evoke natural energy 

Treeni tuntui kyllä hyvältä ja ei pahentanut ainakaan oloa. Seuraavana päivänä olkapäissä jopa tuntui, että jotain ollaan tehty.

Keskiviikkoaamuna mentiin ystävän kanssa vielä aamukävelylle. Käveltiin 30 minuuttia merimaisemissa. Nyt on kyllä lenkkimaisemat kohdillaan.

Eilen pääsin myös kynsihuoltoon Detailed Beauty Salonkiin Mannerheimintielle. Kynsistä tuli taas kerran aivan täydelliset. Halusin mattakynnet pastellin sinisenä ja pastellin timanttikynnen kumpaankin käteen. En pysty kyllä hehkuttamaan tarpeeksi heitä. Ovat vaan todella ammattitaitoisia ja lahjakkaita! Vinkkinä muuten jos lukijoista löytyy lahjakas kynsiteknikko, niin heillä on hakupäällä. Etsivät nimittäin hyviä tekijöitä ja asiakkaita riittää! Jos mielenkiinto heräsi niin kannattaa soittaa suoraan heille: Detailed Beauty Salon, 045 617 4122

IMG_2589

Ihanaa viikkoa kaikille!

IMG_2591

Kaupallinen yhteistyö: Evoke

Yksi kommentti

  1. miranda kirjoitti:

    On kyllä hienot mutta miten noin pitkillä kynsillä voi treenata tai kirjottaa???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *