Hae
Johanna Tolppola

Vapputunnelmia

Minkäslainen Vappu mulla sitten olikaan. Perjantaina pääsin taas Suloon Jerelle hierottavaksi. Avattiin taas jalkoja ja yläkroppaa, koska oon vaan niin jumissa ettei mitään rajaa.  Sain todella hyviä vinkkejä myös kotiin, että miten pystyn itse aukaista paikkoja. Nyt sitten teen annettujen ohjeiden mukaan pari viikkoa ja menen uudelleen hierontaan ja katsotaan onko niistä ollut apua. Hieronta oli taas ihan täydellinen! Käykäähän tekin varaamassa oma hetki Sulosta tai muistakaa vaikkapa äitiä hyvällä äitienpäivälahjalla.

Lauantaiaamu ei alkanut niin kuin olisin toivonut, mutta valitettavasti en pysty tätä enempää asiaa täällä avaamaan, koska tähän soppaan kuuluu useampi henkilö ja haluan kunnioittaa heidän yksityisyyttään. Asia on onneksi nyt käsitelty  niin hyvin kun vain voi ja en halua sitä enempää miettiä.

Lauantaina illalla menin ystävän vappu/synttäribileisiin. Kiva oli viettää aikaa ystävän kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin. Käytiin me baarissakin, mutta itse olin vaan reilun  tunnn ja päätin lähteä kotiin nukkumaan.

Sunnuntaina aamupäivällä mentiin brunssille Herttoniemessä olevaan treffibubiin. Oltiin siellä pari tuntia ja hauskaa oli. Päivällä kävin vielä ystävän luona kylässä.

Vappuun kuului siis kaikkea ihanaa; ystäviä, hemmottelua ja hyvää ruokaa joten todella kiva vappu oli. 🙂

FullSizeRender FullSizeRender[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *