Hae
Johanna Tolppola

Teen Kaiken Väärin

­­­­Sinkkuelämän myötä musta tuntuu, että musta on tullut ns vapaata riistaa myös muuallakin kuin sinkkumarkkinoilla. Nimittäin suurimmalla osalla tuntuu olevan mielipide siitä miten juuri minun tulisi tässä hetkessä elää elämääni. Tuntuu vähän, että ihmiset ehkä yrittävät elää omaa elämäänsä jollain tasolla mun kautta.

Varmasti kaikki tarkoittavat hyvää ja haluavat etten tee vaikkapa samoja virheitä mitä he ovat voineet itse tehdä, mutta mulle tulee sellainen olo, että mitä tahansa teenkin niin teen ”väärin”. Vaikka totuushan on, että minä elän elämääni itse. Kukaan ei elä tätä mun puolesta ja voi tuntea ja kokea asioita täsmälleen samalla tavalla kuin minä. Vain ja ainoastaan minä tiedän mille musta tuntuu ja minkä koen tässä hetkessä hyväksi.

Kun erosin mulle sanottiin, että nyt elät sitä sun ”menetettyä” nuoruutta; mene niin paljon kuin sielu sietää ja nauti hetkestä. No ensinnäkin en koe, että olen menettänyt nuoruuttani. Ihan kuin olisin ollut suljettuna hullujen huoneella ja nyt päässyt vapaaksi. Ei. Näin ei ole. Olen elänyt nuoruuteni ja ai että se on ollut hyvä.

Nyt kun olen opetellut uutta elämääni, niin joka suunnasta tulee aivan ristiriitaisia kommentteja. Aluksi tuli, että mene, nauti ja tutustu uusiin ihmisiin jne. No näin kun tein, niin mulle sanottiin, että nyt taitaa mennä vähän liian kovaa ja pitäisikö rauhoittua. Tämähän muutenkin on aika hauska kommentti, koska en käy baareissa, en harrasta yhden illan juttuja jne, niin mullahan onkin tässä mennyt ”tosi lujaa”. 😀 Näin ilmeisesti liikaa kavereita töiden ja treenien ohella. 😀

Noh, sitten kun ”rahoitun” ja tutustun vaikka johonkin henkilöön vähän paremmin, niin saan kommenttia, että sun pitäs kyllä nyt vaan mennä, eikä samaa henkilöä saisi nähdä noin usein. Sunhan pitäis tutustua mahd. paljon uusiin ihmisiin.

Oon aivan päästä pyörällä, että siis mitä mä sain ja mitä mä en saanutkaan tehdä?

 • En saa olla yksin
 • Pitää olla yksin
 • En saa tutustua uusiin ihmisiin liikaa
 • Pitää tustutua paljon uusiin ihmisiin
 • En saa tutustua samaan ihmiseen liikaa
 • Mutta kaikille pitää antaa mahdollisuus tutustua paremmin.

Eli siis mitä???

Alussa menin mukaan näihin kommentteihin aivan liikaa ja tuntsin olevani aivan hukassa.  Nyt kumminkin olen ymmärtänyt sivuuttaa nämä kommentit. Ymmärrän, että kaikki haluaa olla avuksi ja kaikilla on se oma näkemys siitä mikä on parasta. Se ei vain aina kohtaa sen kanssa minkä itse koen tällä hetkellä parhaaksi juuri minulle.

Mä tutustun niin moneen henkilöön kuin itse haluan. Mä tutustun yhteen tyyppiin niin pitkään ja paljon kuin haluan. Mä olen yksin ja en tutustu kehenkään jos siltä musta tuntuu.

Mun elämä on kumminkin todella rauhallista. Kuten mainitsin, että en käy baareissa montaa kertaa vuodessa, enkä harrasta ollenkaan yhden illan juttuja. Käytännösä mut löytää toimistolta, salilta tai kahvilasta maistelemassa päivän kahvia. Tässä mun arjessa muutenkin pystyy kohtaamaan uusia ihmisiä todella ”helposti”. 😀 Joka päivähän mua pyytelee ulos  henkilöt, jolla on samat arvot, sama harrastus ja päässäkin liikkuu muutakin kuin silmät. Hmm. Ei ihan taida mennä näin. 😀

Peace,

xoxo Johanna

IMG_2050

IMG_2083

IMG_2080

IMG_1672

 

 

 

 

 

 

7 kommenttia

 1. Inexplicable kirjoitti:

  🙂

 2. Verde kirjoitti:

  Ihanaa (ja samalla ei), että jollain muullakin on samoja ongelmia kuin minulla. 😀
  Olen myös sinkku, ja en tiedä onko kyse edes siitä, mutta minäkin koen usein (lue: koko ajan), että minua yritetään ohjailla joka suunnasta. Jokainen tietää minua paremmin, mitä minun pitäisi tehdä. Muiden kommentit voi kyllä jättää omaan arvoonsa, mutta pirun ärsyttäväähän se on silti. 😀

  • johannavaris kirjoitti:

   Tämä on varmasti monelle tuttua. Varmasti asia mihin pitää vain tottua. 🙂

 3. jiimi kirjoitti:

  Miksi sillä on sulle väliä, mitä muut ajattelevat? Ei kukaan tiedä sun elämästä mitään, kuin sinä itse. Voisit näpäyttää sanojia pitämällä vähän enemmän hauskaa jne.

 4. Matti kirjoitti:

  Kateus on valtava voimavara jos se saataisiin hyödynnettyä muuhun käyttöön? Niin paljon ihmiset käyttävät siihen aikaa energiaa. Joten pois turha huolehtiminen toisten mielipiteistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *