Hae
Johanna Tolppola

Vinkkejä Uuteen Saliin

Nyt täytyy sanoa, että sairastelu saisi pikku hiljaa riittämään. Flunssa on jatkunut edelleen. Onneksi olen sentään päässyt töihin, mutta kävelyt ja salit on kyllä jääneet pahemman kerran. Toivottavasti olo kohenisi viikonlopun aikana sen verran, että pääsisin ensi viikolla varovasti aloittamaan kävelylenkit ja salitreenit.

Nyt kun olen muuttanut ja jouduin hyvästelemään ihanan Fressi Myyrmäen välimatkan takia niin etsin uutta salia. Tähän tarvitsisin teidän lukijoitten apua!

Mulla on suunnitelmissa, että ostan nyt 1 kk kortin Töölögymille, koska ystävällä on voimassa oleva jäsenyys vielä ensi kuukauden sinne. Meillä on tavoitteena, että päästäis mahdollisimman paljon treenaamaan yhdessä. Näin saisin itse ainakin kivaa uutta puhtia treenaamiseen ja joku olisi varmistamassa ja katsomassa, että esim. selän asento pysyisi oikeana. Tällä tavalla voisin myös minimoida selän ongelmat.

Tämän yhden kuukauden jälkeen aloitamme ystävän kanssa salikierroksen, jossa käymme tututumassa eri saleihin keskusta-kamppi-töölö –akselilla. Siitä saan teille lukijoillekin myös hyvää matskua ja arvostelun itse salista. Onko teillä jotain vinkkejä millä saleilla kannattaa käydä tutustumassa? Tarkoituksena on löytää uusi oma vakiosalo tällä kierroksella. Eli ehdotuksia otetaan vastaan! 🙂

IMG_2386

2 kommenttia

  1. salitreenaaja kirjoitti:

    TÖÖLÖ GYM juhlii 25 v. synttäreitään tarjoamalla KAIKKI kortit -25%. Syntymäpäivätarjous koskee kaikkia asiakkaitamme, niin uusia kuin vakituisiakin. Tarjous on voimassa vain 29.-30.4.2016

    Jos Töölö Gymille nyt aiot mennä kannattaa hyödyntää. Kävin täällä vuoden verran ja on iso, tilava, ja monipuolinen sali.
    Muita hyviä joista kokemusta, Solana Fitness, CIty Gym, Mayors.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *