Hae
Johanna Tolppola

Olen Elossa

Noniin. Nyt saa hiljaisuus loppua. Oon koko ajan odottanut, että sitten kun saan mun normaalin elämän takaisin, niin rupean taas päivittämään normaalissa tahdissa eli vähintään joka toinen päivä. Oon vaan odottanut ja odottanut ja sitä ns ”normaalia” arkea ei ole tullut.

Nyt kun olen maannut taas tämän viikon angiinassa, keuhkoputken- ja kurkunpääntulehduksessa tajusin, että sitä mun odottamaa normaalia arkea ei enää tule. Se on mennyttä ja se arki kuului siihen kun kuuluin yhtälöön jossa yhtäsuuri-merkin jälkeen oli sana me.

Nyt mun on luotava ne uudet rutiinit ja totuttava tähän mun uuteen arkeen ja lisättävä siihen takaisin myös bloggaaminen, koska tämä on kumminkin iso ja tärkeä osa mun elämää.

Toki näiden arkirutiinien luonti on ollut nyt hieman haastavaa, koska ensimmäisellä viikolla meni selkä ja toisella viikolla sairastuin tähän mukavaan komboon. Eli arki on viimeiset kaksi viikkoa mennyt aikalailla neljän seinän sisällä toipuen.

Nyt kun tästä taudista selviän haluan oikeasti aloittaa uuden arjen ja uudet rutiinit. Ne tulee koostumaan työnteosta, lenkeistä, salista, ystävistä, bloggaamisesta ja uusista tilanteista joihin heittäydyn rohkeasti mukaan.

Blogi on herännyt nyt taas eloon ja niin minäkin. <3 Tervetuloa takaisin aktiivisten kirjoitusten pariin. <3

FullSizeRender

IMG_2467

IMG_2473

Kynnet muuten kävin taas huollattaa Detailed Beauty Salonissa. 🙂 

IMG_2281

Matta-Adidas-kynnet <3 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *