Hae
Johanna Tolppola

Mitenkäs Se Muutto Sit Menikään

Eli viime lauantaina mulla alkoi muutto uuteen kotiin. Kerkesinhän mä yhden lastin hissillä viedä autoon kun yhtä äkkiä selkään tuli järkyttävä viiltävä kipu ja kaaduin sitten kivun takia maahan ja laatikossa olevat hengarit lensi pitkin poikin jalkakäytävää. Siinä sitten olin aivan yksin kauheessa kivussa ja mietin, että miten mä pääsen takaisin asunnolle. No maassa olessani heittelin takakonttiin maahan levinneet hengarit ja keräsin rohkeutta nousta ylös. Lopulta pääsin omin avuin ylös vakka kipu oli ihan mieletön. Sain raahattua itseni asunnolle ja menin samantien lattialle makaamaan ja itkin siinä sitten.

Se muutto oli sit siinä eli itse en kyennyt tekemään yhtään mitään. Soitin muutaman puhelun ja onneksi mulla on ihan mielettömiä ihmisiä ympärillä. Koko muuton suoritti rakas ystäväni Eeva ja edelleen rakas eksäni herra A.

Oon syvästi kiitollinen tästä, koska itse olin täysin toimintakyvytön.

Muuton jälkeen kun kaikki kamat oli uudella asunnolla tuli vielä toinen kaveri laittamaan asunnon putket kuntoon ja toinen kaveri purkamaan mun tavarat, kasaamaan sohvan ja ruokapöydän. Seuraavana päivänä Äidin miesystävä tuli kokoamaan mun sängyn ja vaatekaapin.

Olen siis maannut taas kotona tähän päivään asti. Kipu on ollut aivan kauhea. Kävin taas lääkärissä, Sulossa hierojalla ja fysioterapiassa. Hieronta kyllä auttoi, mutta ei tietenkään vienyt kokonaan kipua pois. Laitan siitä erillisen postauksen. Nyt mulla alkoi hierojan kanssa operaatio, jos saataisiin mut sellaiseen kuntoon ettei se selkä enää kramppaisi tällä tavalla.

Itse en asunnossa ole tehnyt oikein mitään vaan ihanat ystävät ja perhe on auttanut. Oon niin kiitollinen kaikesta tästä avusta ja tuesta mitä olen kaikilta saanut! En voi kiittää tarpeeksi!

Kyllähän se aika tappavan tylsää oli taas selkäpotilaana olla. Mulla ei toiminut telkkari, ei ollut dvd:n kaukosäädintä, eikä nettiä. Katsoin vaan 3g yhteydellä jtn läppäriltä. ”Pikkasen” kaatu seinät päälle.

Nyt onneksi selkä voi sen verran paremmin, että pääsen jo vähän liikkumaan, mutta ei missään nimessä ole vielä kivuton. Päivä kerrallaan taas mennään.

Toivottavasti teillä on ollut mukavampi viikko.

IMG_2127

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *