Hae
Johanna Tolppola

Olen Valmis

Yksi vaihe uudessa elämässä on nyt valmis.

Viikonlopun aikana saatiin iskän kanssa mun kämpän remontti valmiiksi ja nyt siten alan pikku hiljaa tekemään muuttoa uuteen kotiin.

Olo on huojentunut, helpottunut, epätodellinen ja vähän haikea.

Huojentunut siitä, että remontti on tosiaan nyt tehty ja mun ei tarvitse vaivata rakasta iskää enää. Iso kiitos huippu isille, joka auttoi taas kerran tytärtään tekemällä hänelle uuden kodin jossa tiedän, että tulen saamaan uusia ihania muistoja.

Helpottunut siitä, että nyt on uusi koti jonne pääsen rakentamaan uutta elämääni.

Epätodellinen ja haikea olo siitä, että nyt konkreettisesti käännän sivua elämässäni.

Olen jakanut koko elämäni herra A:n kanssa saman katon alla viimeiset 10,5 vuotta. Ollaan nähty aamulla, ollaan nähty illalla. Vaikka ei olla enää oltukkaan puolisoita, niin ollaan oltu kämppiksiä, jolle kumminkin olen jakanut päiväni kulun.

Edelleen ollaan naurettu yhdessä, ollaan huudettu toisillemme, ollaan pelleilty ja ollaan tai no lähinnä mä olen itkenyt. Eli edelleen jakanut paljon elämästäni, itsestäni ja tunteistani.

En ole ikinä elämässäni asunut yksin ja nyt tulee oikeasti se aika kun joudun opettelemaan olemaan yksin. Nyt lähinnä musta tuntuu, että ollaan oltu sinkkuina yhdessä, koska olemme asuneet yhdessä ja jakaneet kumminkin paljon elämästämme toisillemme.

Mulla on todella haikea fiilis jättää mun nykyinen koti, joka on täynnä uskomattomia muistoja, joita varmasti tulen kaipaamaan. Mulla on haikea fiilis nyt ihan konkreettisesti sanoa hyvästit myös herra A:lle. Niin paljon hyvää, niin paljon sitä vuoristorataa sekä kaikkea maan ja taivaan väliltä. Tiedän, ettei kukaan tule koskaan tajuamaan mua niin kuin sä. Kiitos niistä kaikista hetkistä.

Tulen rakentamaan uudesta kodistani paikan, jossa tulen kasvamaan henkisesti kaikkein eniten. Aloitan puhtaalta pöydältä ja mun kirjani sivut ovat nyt tyhjiä. Niihin en kirjoita mitään etukäteen vaan jokainen rivi, lause ja sana tulee paikoilleen siinä hetkessä. Kaikki avointa. ”Se tuntuu pahalta, mutta sillai hyvällä tavalla.” Olen valmis.

FullSizeRender

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *