Hae
Johanna Tolppola

Viikkokatsaus

Tässä taas viikon kuulumiset. Viikko mennyt taas nopeesti. Oon käynyt treenaamassa selän ehdoilla. Jokaisen treenin alkuun ja loppuun teen aina fysioterapiaa. Treeneissä oon keskittynyt olkapäihin ja selkään, koska ne on mun kehitysalueita. Jalkoja en ole uskaltanut nyt treenata, koska selkä on ollut herkkänä. Niitä ajattelin uskaltautua treenaamaan tällä viikolla. 🙂

FullSizeRender[1]

On muuten kainalot sileenä kun pääsin taas Suloon sokerointiin! Suosittelen!

IMG_2119

Selkä on pienentynyt, mutta se on ihan ymmärrettävää kun en ole päässyt sitä treenaamaan kunnolla n. 5 kuukauteen. Onneksi jtn lihasta on vielä jäljellä ja kyllä se tästä taas lähtee. 🙂

Oon melkein joka päivä ollut remontoimassa mun kämppää iskän kanssa. Ollaan joka kerta käyty iskän kanssa sitten yhdessä vielä syömässä. On kyllä ollut ihanaa isä-tytär-aikaa. Vaikka iskä saattaa olla eri mieltä kun on joutunut oikeesti hommiin. 😀

IMG_2080

Pääsiäisenä sain kasattua kaverin kanssa mun keittiön rungot. Oltiin tosi ylpeitä, koska saatiin esim. 5 runkoa kasattua yhdessä tunnissa. Innostuttiin niin paljon, että otettiin jopa aikaa ja parhaimillaan yhdessä rungossa meni vaan 7 minuuttia. 😀 Sitten laitettiin enemmän haastetta ja aateltiin, että kootaan nyt yks runko ilman ohjeita. Noh… Kun runko oli koottu niin oltiin vaan, että ei hitto taustalevy puuttuu kokonaan. Sitten koitettiin vielä korjata se ilman ohjeita (lisä haastetta taas), mutta eihän siitä mitään tullut. Lopulta piti sitten kattoo niitä ohjeita. 😀

IMG_2141

Evoken voimalla kasattiin kaikki rungot!

Muuten oon pääsiäisenä nähnyt kavereita, käynyt elokuvissa ja vaan hengaillu. Perjantaina olin iskän 60 vuotis bileissä. Siellä oli satoja ihmisiä. Oli kyllä todella kivat bileet! 🙂

IMG_2125

Iskä. <3

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva pääsiäinen. 🙂

IMG_2084

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *