Hae
Johanna Tolppola

Uusia Tuulia

Viime viikko meni taas todella nopeasti! Oli niin paljon kaikkea kivaa ohjelmaa.

IMG_2032

Pääsin viime viikolla huollatamaan mun kynnet Detailed Beayty Salonkiin. Näistä tuli taas todella ihanat. Halusin mattaa, vahvaa väriä ja graafista kuviointia ja juuri sellaiset sain. <3

IMG_2040

IMG_2023

Mulla oli oikein kaunistautumisviikko, koska pääsin käymään myös Lauttasaaren Hairspotissa. Halusin nyt oikeasti jtn uutta Elämässä on tapahtunut niin paljon muutoksia, että kaipasin uusia tuulia myös ulkonäkööni. Nyt tehtiin sitten tumma tyvi ja liukuvärjättiin latvaa kohti se harmaaksi. Tykkään todella paljon! 🙂

IMG_2050

IMG_2009

Viime viikolla treenit ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Kyllä mä lenkille ja salille muutaman kerran pääsin, mutta mulla oli lievää flunssaakin, niin en halunnut riskeerata että tuun kunnolla kipeeks.

IMG_2027

Viikonloppuna kävin leffassa, Eiran rannassa kahvilla ja ravintolassa syömässä. Oli mulla myös ihana perhepäivällinenkin iskän luona. <3 Eli kiva viikonloppukin oli.

FullSizeRender

Ripset on muuten Sulon käsialaa. <3

Tää viikko ei ole alkanut ihan niin kivasti, koska selkä otti taas takapakkia ja sununttaina illalla selkä kipeenty taas tosi pahaksi. Oon siitä lähtien taas ollut olkkarin lattialla. Se mikä on positiivista niin Sulon hieronta oikeasti auttoi kramppiin ja siitä lähtien selkä on pikku hiljaa menny parempaan suuntaan. Kävin siis muutama pv krampin jälkeen hieronnassa, koska fyssari sitä suositteli. Kävin hakemassa myös relaxantti- ja kipulääkepiikit lääkäriltä. Selkä edelleen on kipeä, mutta on kyllä parantumaan päin. Onneksi tämä ei ollut niin paha kuin viimeksi, jolloin makasin lattialla vajaa pari viikkoa.

Remontti edistyy koko ajan. Kiitos ihana iskän. Jos hyvin käy, niin musta tulee Töölöläinen pääsiäisenä. 🙂

 

2 kommenttia

  1. maria s. kirjoitti:

    Aivan ihanat hiukset sulla! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *