Hae
Johanna Tolppola

Paikat Kuntoon Osa 1

Nyt on fysioterapiaa takana jo useampi kuukausi ja selkäongelmiin olen saanut kyllä merkittävän avun. Fysioterapian aikana kumminkin selvisi myös muita pahoja jumeja joita kaikkia ei olla saatu kuntoon edes fysioterapialla ja omatoimisella kehonhuollolla.

Nyt sitten heitin haasteen Sulon uudelle hierojalle Jerelle. Jere on Sulossa vasta aloittanut hieroja, joka on tehnyt aikaismeminkin myös urheiluhierontaa jne. Fysioterapiassa nimittäin vinkattiin, että olisi kyllä hyvä hierojalla kokeilla aukaista pahimpia jumeja.

No tämähän mimmi on jumissa sitten aivan liian monesta kohtaa ja nyt sitten sovittiin, että oikeasti yritetään saada mun jumit auki.

Nyt päästiin ongelma numero ykköseen ja kakkoseen. Mulla on nimittäin ollut ongelmia oikean käden kanssa. Pystypunnerruksessa en saa liikerataa tehtyä oikein kun joku lihasjumi ”hakkaa” päälle, joka aiheuttaa virheasennon ja tärinän kädessä kun se ei mene oikeassa asennossa sinne minne pitäisi. Liike tuntuuu hauiksessa asti vihlaisuna. Tämä lisäksi jos kurkoitan makuuasennossa ottamaan jotain mun pään takaa, niin olkapää muljahtelee.

Toinen ongelma on mun epäkkäät, jotka ovat aivan jumissa ja kivikovat. Kaikki treeni menee mun epäkkäisiin vaikka kuinka yritän rentouttaa hartioita.

Pääsin ekaa kertaa nyt Jeren käsittelyyn ja aloitettiin Paikat Kuntoon –projekti. Nyt sitten käsiteltiin suurimmaksi osaksi juuri mun epäkkäitä ja oikeaa olkapäätä/hauista. Jeren otteet oli varmat ja hän selitti koko hieronnan ajan mitä teki ja mihin tämän pitäisi auttaa jne. Hän otti juuri sopivan kovaa, että oikeasti tunsin kuinka veri rupesi kiertämään ja esim. epäkkäät pehmenemään.

Olin ihan ihmeissäni, että jo ekalla kerralla saatiin mun epäkkäistä pehmeät ja kipu pois. Kokeiltiin hieronnan jälkeen myös seinää vasten olkapään liikerataa ja katsottiin oliko se auennut yhtään. Oli aika siistiä, että käden tärinä oli poissa ja liikerta jo parempi.

Toki muutaman kerran joutuu samoja paikkoja aukaisemaan, mutta oli kyllä aikamoinen helpotus, että jo ekalla kerralla oli hieronnasta näin iso apu.

Suosittelen kyllä kaikille Sulon Jereä! Ihan sama kaipaatko perushierontaa vai oikeasti apua pahoihin jumeihin. Näin urheilijan ja toimistotyöläisen näkökulmasta hyötyä oli ja paljon!

Sain myös Jerelle hyvän tarjouksen joka kannattaa hyödyntää! Ensimmäinen hieronta-aika on nimittäin -25%. Alennuskoodi on: Paikat kuntoon

Voitte käydä varaamassa ajan täältä.

Jatkoa on luvassa! Katsotaan saadaanko tää mimmi totaalisesti kuntoon! 🙂

*postaus tehty yhteistyössä Sulon kanssa

IMG_1896

Yksi kommentti

  1. nina kirjoitti:

    Ugh, epäkkäiden jumit on niin uskomattoman tuskaiset. :/ mikähän siinä on että on pakko jännittää niitä 24/7. kävin tänään hierojalla itsekin epäkkäiden takia ja naureskelin et miks epäkkäät on kireet ja pakarat löysät :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *