Hae
Johanna Tolppola

Remonttihommia ja Ystäviä

Viikonloppu mulla meni lähinnä remonttihommissa ja henkisesti valmistautuessa mun välidiettiin. 😀

Olen siis saanut hankittua itselleni aivan ihanan asunnon Etu-Töölöstä ja mulla on siinä menossa pikku pintaremontti. Tai no mun mielestä pikku ja iskän mielestä ”pikku” remontti. 😀 Olin koko viikonlopun siellä hommissa. Ihan itse poistin jokaisesta huoneesta listat ja hioin seiniä. Oli kiva päästä itsekkin tekemään jotain vaikka ne merkittävimmät hommat jätän sitten ammattilaiselle eli iskälle. 🙂 Oon kyllä niin kiitollinen, että mulla on näin ihana iskä joka auttaa tällaisessa tilanteessa! <3

Oli kiva, että ystäviä kävi moikkaamassa mua remonttipaikalla ja samalla sai vaihdettua taas kuulumisia. En malta odottaa, että pääsen muuttamaan ja lähelle mun ystäviä. <3

Remontoinnin ohella oli sitten jopa sosiaalista ohjelmaa. Perjantaina menin ystävien kanssa syömään ja lasilliselle viiniä. Ihana oli viettää aikaa hyvän seuran ja ruuan parissa.

Lauantaina illalla oli leffailta ja tiedossa oli kauhuelokuva ja karkkia. Tämä siis oli sitä mun henkistä valmistautumista siihen dieettiin. 😀

Sunnuntaina menin ennen remontoimista vielä Fazer-kahvilan brunssille ja voin sanoa, että sen jälkeen olo oli sellainen, että nyt olen valmis maanantaihin. 😀 Illalla menin silti vielä ravintolaan syömään, mutta vedin vaan salaatin.

Tänään mulla siis alkoi välidieetti ihan omasta tahdostani. Tavoitteena on saada n. 5-6 kg pois. Mitään diietin kestoa ei olla koutsin kanssa sovittu, mutta mennään ihan sen mukaan mitä kropassa alkaa tapahtua. Jännittävää! 🙂

Viime viikolla pääsin myös treenaamaan hieman kovempaa ja nyt jalat onkin ollut tukossa treenistä. Vitsi miten hyvä tunne kun on saanut vietyä treenejä eteenpäin.

Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu! <3

IMG_1845

IMG_1835

IMG_1819

IMG_1848

Remonttihommissa oli apuna myös Evoke! 🙂

2 kommenttia

  1. nina kirjoitti:

    Mulla olis postaustoiveita! 🙂 elikkä: Postausta uudesta kämpästä?! Ennen-jälkeen kuvia? 😀 sisustusjuttuja?! Mulla hajoaa nuppi kun tekis mieli maalata seiniä yms, mutta vuokrakämppä jossa en edes jaksais enää asua :’D

    Ja hei kiva lukea että sulla sujuu mukavasti :)!

    • johannavaris kirjoitti:

      Moikka! Kiitos kommentista! Kiva idea! Joo pitää nyt ottaa kuvat remontin keskeltä. 😀 Ja sitten kun remontti on valmis ja sitten tottakai sisustusjuttuja. 🙂 Kiitos vinkistä! Joo on hanaa, että pikku hiljaa asiat alkaa taas järjestymään. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *