Hae
Johanna Tolppola

Auta Lapsia Ja Nuoria Harrastamaan

Olen mukana taas hyväntekeväisyyskampanjassa jossa kerätään omasta käytöstä poistuneita siistissä kunnossa olevia ja toimivia urheiluvälineitä niitä tarvitseville lapsille ja nuorille.

Kaikille lapsille luistimien tai edes jalkapallon omistaminen ei ole itsestäänselvyys. Joten autetaan yhdessä näitä lapsia ja nuoria harrastamaan!

Hope Yhdessä & Yhteisesti ry kerää kaikki lahjoitetut urheiluvälineet ja toimittaa ne eteenpäin perheille jossa näitä kaivataan. Kampanjassa on mukana myös Kauppakeskus Itis ja Jokerit Helsinki.

Nyt haastan kaikki lukijani tekemään inventaarion omaan urheiluvälinevarastoon! Katsokaa jos sieltä löytyisi jotain mikä on kumminkin hyvässä kunnossa ja ette sitä käytä. Jos tällaisia välineitä löytyy, niin tuokaa ne tämän viikon aikana Kauppakeksus Itiksessä olevaan Jokerit pop-up-storeen, joka sijaitsee siinä keskusaukion lähettyvillä (H&M:n vieressä).

Sinne voi lahjoittaa vaikka luistimet, mailan, foamrollerin, jalkapallon, jne. Eli kaikki hyväkuntoiset urheiluvälineet/varusteet käy. 🙂

Jokerit pop-up-store on auki Itiksessä 20.-28.2.:

Ma-pe klo 10-19
La-su klo 10-18

Tulkaa tekemään hyvää! 🙂

FullSizeRender

jokerit_uutiskirje

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *