Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

JohanOnTunti: Hot Jooga

Kaupallinen yhteistyö: Fressi Myyrmäki

Hot Jooga on ollut sellainen tunti, jota olen jo vuosia halunnut testata. En ole vain aikaisemmin saanut sitä aikaiseksi kokeilla.

Nyt kun käyn Myyrmäen Fressissä, niin pakkohan mun oli päästä testaaman tämä tunti kun kerran omalla salilla on tällainen hot-studio.

Yksi aamupäivä sitten menin avoimin mielin ja jännityksellä Hot Jooga -tunnille. Olen elämäni aikana tasan kerran ollut joogassa ja siitäkin on aikaa.

Tunti järjestettiin sellaisessa hot-studiossa siellä Fressissä eli huoneessa oli todella lämmin. Tunnelma oli myös ihana, koska valot olivat himmeällä ja ohjaaja puhui myös ilman mikkiä joka teki tunnista jotenkin rauhallisemman.

Tunnilla tehtiin erilaisia jooga-harjoitteita. Osa liikkeistä venytti ja  osa liikkeistä taas oli ihan lihaskuntotyötä. Jälkenepäin mun vatsalihakset oli todella kipeät. 😀

Olin aika ylpeä itsestäni, koska minusta pysyin todella hyvin aloittelijaksi perässä eli kaikkia liikkeitä tein. Tunti oli myös siitä hyvä, että ohjaaja näytti myös sen ns. aloittelijoiden version ja sitten niille jotka on käynyt enemmän, niin hieman haasteellisemman version. Itse pysyin ihan suosiolla niissä aloittelijoiden versioissa.

Tykkäsin tunnista todella paljon ja tästä voisi myös tulla mulle ihan vakiotunti. Suosittelen lämpimästi.

FullSizeRender

Kaupallinen yhteistyö: Fressi Myyrmäki

3 kommenttia

 1. Päivi / Äiti treenaa nyt kirjoitti:

  Kuusi vuotta sitten Lady Linella kävin Hot Joogassa, jo sinne jooga saliin meno oli sysäyttävä kokemus kun siellä oli juuri tuollaista kuin kuvailit. Jos ehti mennä rauhassa jo ennen tunnin alkua, oli ihana istuskella siellä hetken vain hiljaa nauttien jo lämmöstä. Harmi kun tätä ei nykyisellä salillani ole. Joogaa kyllä muussa muodossa pitäisi taas testailla.

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Kiitos kommentista! Joo se on ihana tunne kun jo menee sinne saliin ja antaa itselleen pienen hetken siellä ennen tunnin alkua. Voi harmi ettei nykyisellä salillasi ole. Onneksi noita studioita alkaa olemaan nykyisin joka paikassa. 🙂

 2. Päivi / Äiti treenaa nyt kirjoitti:

  Kuusi vuotta sitten Lady Linella kävin Hot Joogassa, jo sinne jooga saliin meno oli sysäyttävä kokemus kun siellä oli juuri tuollaista kuin kuvailit. Jos ehti mennä rauhassa jo ennen tunnin alkua, oli ihana istuskella siellä hetken vain hiljaa nauttien jo lämmöstä. Harmi kun tätä ei nykyisellä salillani ole. Joogaa kyllä muussa muodossa pitäisi taas testailla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *