Hae
Johanna Tolppola

Mitä Kaikkea Viikkoon Mahtuu

Pahoittelen kovasti blogihiljaisuutta! Nyt on viikon aikana tapahtunut taas niin paljon asioita, että en ole vain yksinkertaisesti kerennyt istua alas ja kirjoittaa kuulumisiani. 🙂 Viime viikko meni jotenkin ihan älyttömän nopeasti.

Pääsin alkuviikosta kynsihuoltoon Detailed Beauty Salonkiin joka on avannut uudet tilansa Mannerheimintieltä. Halusin kynsiin timantteja, mustaa ja pitsiä. Näistä tuli taas kerran aivan täydelliset. Oon niin onnellinen näistä! <3

Torstaina menin ystäväni luokse yöksi ja perjantaina aamulla tehtiin oma brunssi. Oli kyllä kivaa viettää aikaa yhdessä!

Perjantaina mulla oli vapaa päivä ja menin aamupäivällä luottokampaajalle Lauttasaaren Hairspottiin. Hiukset alkoikin olla siinä kunnossa, että freesaus tuli tarpeeseen. Kirkastettiin taas väriä ja tehtiin musta taas blondi. 😀 Nyt on taas paljon parempi olla kun hiuksetkin on kunnossa. Kiitos vaan Hairspotille.

Perjantaina menin sitten fysiojumppaamaan salille ja illalla menin yöksi mun toisen kaverin luokse. Meillä oli tyttöjen ilta. Lähdettiin ihan kaupungille asti. Oli kyllä todella hauska ilta ja mukavaa vaihtelua omaan normi arkeen.

Lauantaina vietettiin kaverin kanssa vielä koko päivä yhdessä ja käytiin kaupungilla pyörimässä ja illalla vielä syömässä.

Sunnuntaina menin aamulla Myyrmäen Fressiin ja päivällä ystävien kanssa Ystävänpäiväkahville. 

Aivan täydellinen viikonloppu! <3

Yksi iso asia mitä tapahtui tämän viikon aikana oli se, että vuokrasin oman kämpän. Minusta tulee Etu-Töölöläinen. Oon aivan innoisani. Asuntoon teen pienen pintaremontin, mutta jos hyvin käy niin jo ensi kuun aikana pääsisin asuntoon muuttamaan. Oon aivan innoisani!

IMG_1704

Tukka kunnossa. Kiitos Hairspot!

IMG_1672

IMG_1681

Nää kynnet. <3 -> Detailed Beauty Nails

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *