Hae
Johanna Tolppola

Valmentajan Tapaaminen

Nyt on taas käyty valmentajan luona kylässä. Lauantaina lähdin aamulla ajoissa ajelemaan kohti Tamperetta. Mulla oli jo klo 10 tapaaminen Fitfarmin toimistolla valmentajani Harrin (Harri Forsberg) kanssa.

Tapaamisessa käydään aina läpi kuulumiset, fiilikset ja puhutaan auki asiat jotka tällä hetkellä vaivaa tai on hyvin ja suunnitellaan samalla tulevaa. Yleensä katsotaan myös kunto.

Tällä kertaa aika samalla kaavalla mentiin. Ainut poikkeus, että ei katsottu kuntoa, koska aika turha tässä vaiheessa sitä on katsoa kun en ole vielä päässyt takaisin treeni- ja ruokarytmiin.

Tällä hetkellä prioriteettina on, että saisin syötyä enemmän. Mun ruokavalio koostuu tällä hetkellä aikalailla välipaloista. Koutsi sanoi, että nyt on vaan pakko syödä edes kunnon aamupala ja vähintään yksi lämmin ateria päivässä. Muuten voin vetää niitä mun välipaloja. Tän otan nyt heti ensi viikon agendaksi; kunnon aamiainen ja kunnon lounas tai päivällinen. Muuten sitten annan itseni mennä välipaloilla.

Mullahan oma elämä on aikamoista kaaosta tällä hetellä. Nukun kavereiden luona ja perusrutiinit puuttuu. Oon vielä rutiini-ihminen, joten en yhtään tykkää tästä lievästä kaaoksesta. Normaalissa elämän rytmissäni minä aina kokkaan kaikki ateriani ja syön ne kelllon tarkasti. Noh nyt en ole kokannut tämän vuoden puolella ollenkaan. Moni voi ajatella, että miksi en vain yksinkertaisesti kokkaa, mutta tällä hetkellä itselleni se on paljon helpommin sanottu kuin tehty. On vain liian monta stressitekijää, joten en halua ruuan olevan yksi niistä lisää.

Valmentajan kanssa sovittiin, että saan mennä nyt näin eli aika vapailla ”käsillä” siihen asti, että mulla on oma koti ja ei tarvitse enää miettiä missä nukun yöni jne. Kun on oma koti, niin pääsen omaan keittiöön myös kokkailemaan jne, niin elämä helpottuu suunnattomasti. Sovittiin myös, että kun arkirutiinit on tasapainossa, niin aloitetaan ”Johanna kesäkuntoon” -prokkis eli välidiettailua on luvassa. 🙂 Sinänsä itse olen ihan tyytyväinen, että viime keväästä painoa on tullut alas n. 7 kg ja ne on pysynyt poissa. Jos nyt vaikka 5 kg lähtis, niin olisin itse supertyytyväinen. En mä mistään kisakunnosta tässä vaiheessa edes haaveilekkaan. 😀

Tämä elämän suuri helpotus saattaa tulla aikaisemmin kuin osasin odottaa, koska voi olla, että tämän neidin arki tulee pian tasapainoon. Siitä lisää myöhemmin. 🙂

Oli todella ihana nähdä koutsia ja saada taas tsemppiä sekä buustausta omaan arkeen ja toimintaan. Hyvissä käsissä siis olen. <3

IMG_1585

FullSizeRender[1]

FullSizeRender

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *