Hae
Johanna Tolppola

Nopea Välipala

Nyt kun omat syömiset on mennyt vähän miten sattuu, niin olen aika paljon turvautunut välipaloihin että olen kumminkin selvinnyt päivästä ja saanut pidettyä energiatasot ihan ok tasolla.

Ihana on ollut huomata, että esim tällä viikolla ruokaa on mennyt jo ihan hyvin alas. Jeij!

Nyt kun oon vedellyt näitä välipaloja, niin yks ehdoton suosikki on ollut kyllä Evoke. Joko olen tehnyt omia smoothieita joihin olen laittanut Evokea tai vetänyt yhden tällaisen proteiinimehun. Oon saanut hyvin energiatasot nousuun ja jaksanut taas hetken painaa. 🙂

Mulla Evoke on ruvennyt käytännössä korvaamaan myös mun energiajuomat joita aika usein tuli jossain vaiheessa ostettua. 🙂 Nyt kun energiatasot rupeaa laskemaan ja en heti pääse syömään, niin oon vetänyt Evoken.

Jos jollekkin Evoke on uusi tuttavuus, niin suosittelen lämpimästi testaamaan.

Evoke sopii sulle jos:

  • Tarvitset sitten hyvänmakuista välipalaa, tankkausta ja piristystä treeneihin tai palautusta. (Maidoton, gluteeniton ja sokeroimaton)
  • C- ja B-vitamiineja ja elektrolyytteja
  • 10 grammaa proteiinia

Tästä pääset tutustumaan heidän verkkosivuihinsa.

Kivaa sunnuntaita kaikille!

Postaus tehty yhetistyössä Evoke Natural Energyn kanssa.

FullSizeRender

DSC02420

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *